• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Γιατί ήρθε ο ¨Σερίφης¨ στην Κέρκυρα

March 05, 2021 3615

 

Ο κατ΄ ευφημισμόν υπουργός προστασίας του πολίτη και στην πραγματικότητα της άγριας καταστολής επισκέφτηκε την Κέρκυρα με στόχο τον ακόμα πιο σκληρό έλεγχο και την επιβολή προστίμων, παρόλο που η Κέρκυρα μέχρι τώρα δεν είχε πολλά κρούσματα., αλλά ήταν από τις πρώτες περιοχές στην επιβολή και πληρωμή προστίμων.

Ο "Σερίφης" του υπουργείου καταστολής θεωρεί τους Κερκυραίους πλούσιους που μπορούν να πληρώνουν τα πάμπολλα και υπέρογκα πρόστιμα. «Με υπομονή και προσοχή, σε λίγους μήνες θα πλημμυρίσουμε ξανά από επισκέπτες και θα ξαναχαμογελάσουμε» ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η αυστηροποίηση των ελέγχων συνδέεται με την επιδίωξη για την «επιστροφή του τουρισμού» που χρησιμοποιεί ως μέσα τις απαγορεύσεις και μόνο. Λένε ότι νοιάζονται για τη δημόσια υγεία, αλλά ξέρουν να παίρνουν μόνο μέτρα «δημόσιας τάξης» αφήνοντας το δημόσιο σύστημα υγείας σε μαύρα χάλια.

Ο ίδιος ο «Σερίφης» είπε ότι η παρουσία του στο νησί είχε σκοπό να συντονίσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας, με έμφαση στην τήρηση των μέτρων και στην υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, ο Διοικητής του Νοσοκομείο Λεωνίδας Ρουμπάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής Πρόνοιας Κώστας Ζορμπάς και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Μηλιώτης.

Μετά τη σύσκεψη στην Περιφέρεια, ο «Σερίφης» , συναντήθηκε με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Υπουργός τόνισε «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή. Οι εμβολιασμοί προχωρούν πολύ γρήγορα, είμαστε μια από τις καλύτερες χώρες στην Ευρώπη στην πρόοδο των εμβολιασμών και ταυτόχρονα έχουμε διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο την πανδημία. Είμαστε λοιπόν σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, είναι κρίμα τώρα που σε λίγο θα ανοίξουμε και πάλι την κοινωνία και την αγορά, να καθυστερούμε σ 'αυτό».

Και συνέχισε: «Η ΕΛ.ΑΣ. και άλλες ελεγκτικές αρχές είναι στο πόδι εδώ και 13 μήνες, είναι ηρωική η προσπάθεια για να ελέγξουν την εφαρμογή των μέτρων».

«Τα Επτάνησα είναι προορισμοί πάρα πολύ ελκυστικοί για την Ευρώπη για το Ηνωμένο Βασίλειο. Να είστε βέβαιοι ότι εφαρμόζοντας τον οδικό χάρτη που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση, σε λίγους μήνες θα πλημμυρίσουμε ξανά από επισκέπτες και θα ξαναχαμογελάσουμε».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search