• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

ΝΕ Κέρκυρας ΚΙΝΑΛ: Δασικοί χάρτες χωρίς σεβασμό στον πολίτη και το Περιβάλλον

March 18, 2021 2953

 

Ανεύθυνα, ασύντακτα και χωρίς ευαισθησίες ούτε για το περιβάλλον ούτε για τον πολίτη, η Κυβέρνηση προχώρησε στην ανάρτηση των δασικών χαρτών, αγνοώντας το Σύνταγμα της χώρας, την κοινή λογική και την υγειονομική κρίση. Εξάλλου η ταύτισή της για άλλη μία φορά με την αδιέξοδη πεπατημένη του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε εάν οι εκτάσεις που κατάσχονται θα καταλήξουν ως μελλοντικά φιλέτα στο ΤΑΙΠΕΔ ή σε ξένα επενδυτικά funds με σκοπό τη δημιουργία “Περιοχών Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης”, γηπέδων γκολφ, καζίνο ή εξορυκτικών εγκαταστάσεων. Γνωρίζουμε όμως με ακρίβεια ότι εκατομμύρια συμπολίτες μας θα αναγκαστούν και πάλι να προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και να αποδείξουν στο “παχύδερμο” ελληνικό κράτος ότι είναι δικαιούχοι εδώ και δεκαετίες νομίμως κατοχυρωμένων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας.

Αγνοώντας το Σύνταγμα και χωρίς ευαισθησίες ούτε για το περιβάλλον αλλά ούτε για τον πολίτη, η κυβέρνηση αντί να μεριμνά για την πραγματική προστασία του δασικού πλούτου της χώρας και να ασχοληθεί με αυθαιρεσίες, καταπατήσεις και εκχερσώσεις, δημεύει περιουσίες Ελλήνων πολιτών ενώ μάλιστα υπάρχουν νόμιμοι τίτλοι ιδιοκτησίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search