• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Για την απεργία - αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση

March 24, 2021 3097

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Για την απεργία - αποχή των εκπαιδευτικών, σχετικά με την «εσωτερική κι εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Κέρκυρας της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς του νησιού μας, οι οποίοι παρά τις πιέσεις και τον εκφοβισμό του Υπουργείου Παιδείας συμμετείχαν στην απεργία - αποχή που προκήρυξαν ΔΟΕ και ΟΛΜΕ όσον αφορά την «Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση» των σχολικών μονάδων. Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, έδωσαν με αυτό τον τρόπο ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στο Υπουργείο Παιδείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κανένα από τα 119 σχολεία δεν συμμετείχε στη διαδικασία υλοποίησης της αξιολόγησης ενώ στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μόνο ένα από τα 37 σχολεία συμμετείχε στη διαδικασία και αυτό με οριακή πλειοψηφία.

Χαιρετίζουμε τον αγώνα του ΣΕΠΕ και της ΕΛΜΕ που έδωσαν οργανωμένα και συλλογικά τη μάχη ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, που στόχο έχουν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη υποβάθμιση και συρρίκνωση το δημόσιο σχολείο.

Επιδιώκουν με τη λεγόμενη αυτο-αξιολόγηση να μεταφέρουν την ευθύνη για όλα τα προβλήματα στους ίδιους τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Επιδιώκουν την ακόμα μεγαλύτερη κατηγοριοποίηση και ταξική διαφοροποίηση της εκπαίδευσης.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δίνουμε εδώ και χρόνια τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση που καμία σχέση δεν έχει να κάνει με το να γίνει το Δημόσιο καλύτερο. Οι κυβερνήσεις διαχρονικά θέλουν ένα Δημόσιο που να είναι εργαλείο στα σχέδια του αστικού κράτους, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα και την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματιών.

Οι αγώνες μας ενάντια στην αξιολόγηση για πολλές δεκαετίες, δείχνουν ότι έχουμε τη δύναμη να επιβάλλουμε τη θέλησή μας ακόμα και απέναντι σε ψηφισμένους νόμους.

Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσουμε, καλώντας και τους συναδέλφους σε όλο το Δημόσιο και στους ΟΤΑ, να συμμετάσχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ της ΑΔΕΔΥ, από την αξιολόγηση.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας

 

Ο Πρόεδρος                                               Η Γραμματέας

Χριστοδούλου Βαγγέλης                              Ράπτη Μαρίνα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search