• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ανησυχητικές εικόνες από Κέρκυρα

April 01, 2020 2587

Ανησυχητικές εικόνες από Κέρκυρα

Ανησυχητικές είναι οι χθεσινές εικόνες από Κέρκυρα με αρκετούς να κατεβαίνουν στους δρόμους, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις τις κυβέρνησης και της πλειονότητας των Media να διογκώσουν το θέμα και να «δικαιώσουν» τα απαγορευτικά μέτρα. 697 παραβάσεις σημειώθηκαν στην Κέρκυρα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα είναι πολλές με αποτέλεσμα τα πρόστιμα να πέφτουν σαν βροχή.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Λεφτέρη Μαρκάτη Ιατρού πνευμονολόγου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» (από όπου και η φωτό):

"Δεν ξέρω τι δεν έχετε καταλάβει.. Αν θέλουμε φάρμακα ή τράπεζα στέλνουμε έναν νέο άνθρωπο να μας βοηθήσει, φοράμε ΜΑΣΚΑ, κρατάμε αποστάσεις. Όσοι είναι από χωριά, να προληφθούν όλα αυτά από τους συλλόγους, να κατέβει ένας για όλες τις δουλειές ανά μέρα. Έλα ρε παιδιά, κρίμα είναι τώρα να χάσουμε την μπάλα...Βοήθεια.."

 

Ο πανεπιστημιακός Γιώργος Ρούσσης σε ανάρτησή του επισημαίνει:

Αγέλες προβάτων οι οποίες
1. Αποδεικνύουν το ποιόν των ασυνείδητων, εγωιστικών, ακοινώνητων ατομικοτήτων, που διαπλάθει ο καπιταλισμός, το ποιόν ανθρώπων, οι οποίοι κατά Reich , "φοβούνται τους αετούς και προτιμούν τα κοπάδια".
2 .Διευκολύνουν την κυβέρνηση να επεκτείνει αλλά και να παγιώσει μέτρα καταστολής , τα οποία είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί για να επιβάλλει την αντιλαϊκή πολιτική, η οποία θα απαιτηθεί για να μπορέσει το Κεφάλαιο να αντιμετωπίσει την λόγω επιδημίας , όξυνση της οργανικής του κρίσης.
Με άλλα λόγια διευκολύνουν τον ερχομό "της πανώλης της εξουσίας " όπως και πάλι έλεγε ο Wilheim Reich .
3. Διαψεύδουν παταγωδώς ,όλους εκείνους τους ψευτοεπαναστάτες οι οποίοι με τον πλέον ανεύθυνο τρόπο, θεωρούν περιττή και καταγγέλλουν την απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας .

ΥΓ Να σημειώσουμε ότι η ανάρτηση του Γ. Ρούσση συνοδεύεται από φωτό από Κέρκυρα και Θεσσαλονίκη. Όμως για τη φωτό της Θεσσαλονίκης με γεμάτη την παραλιακή υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που αναφέρουν ότι δεν είναι χθεσινές, αλλά παλαιότερες με στόχο να «νομιμοποιήσουν» την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search