• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ο εμπαιγμός των εργαζομένων από την Κυβέρνηση δεν έχει σταματημό!

June 08, 2021 2649

Ανακοίνωση - κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας για την πανελλαδική 24ωρη απεργία, στις 10π.μ.

Αναλυτικά:

Ο εμπαιγμός των εργαζομένων από την Κυβέρνηση δεν έχει σταματημό! Εκεί που όλοι νομίζαμε πως η καθυστέρηση στην δυνατότητα καταχώρησης των αναστολών στο ΕΡΓΑΝΗ θα λάβει πια τέλος, σύμφωνα και με την ενημέρωση της Π.Ο.Ε.Ε.Τ., το Υπουργείο σχεδιάζει τώρα να ανοίξει την πλατφόρμα μετά τις 18 Ιουνίου!
Δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτεί κανείς ότι αν ξεκινήσουν οι αιτήσεις στο τέλος του Ιουνίου, οι πρώτες πληρωμές των δικαιούμενων συναδέλφων θα γίνουν…εν αγνώστη ημέρα μηνός Ιουλίου.
Αποτελεί τεράστια κοροϊδία το γεγονός πως, ενώ στους ξενοδόχους δίνεται 1 δις μέσω των επιστρεπτέων καταβολών καθώς και περίπου άλλο μισό δις ευρώ για την επανεκκίνηση του ξενοδοχειακού κλάδου και στους εργοδότες της εστίασης παρέχονται παρόμοια προγράμματα, οι εργαζόμενοι σε Τουρισμό και Επισιτισμό μένουν εντελώς ξεκρέμαστοι για μία ακόμη φορά.
Αντιμετωπίζονται ως ο τελευταίος τροχός της αμάξης και βιώνουν την απόλυτη αδιαφορία για την οικονομική τους εξαθλίωση. Συν τοις άλλοις, τα ένσημα από τις μονομερείς αναστολές σύμβασης του 2020(!) δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα στις καρτέλες των εργαζομένων, η υπογραφή του Υπουργού Εργασίας στην απόφαση του Α.Σ.Ε. για επέκταση της ΚΣΕΕ που αφορά τους ξενοδοχοϋπαλλήλους καθυστερεί εδώ κι έναν μήνα χωρίς κανέναν προφανή λόγο ενώ οι εργαζόμενοι χωρίς δικαίωμα επαναπρόσληψης (μήνες πλέον χωρίς εισόδημα) είναι αόρατοι μπροστά στα μάτια της Κυβέρνησης.
Αν μέσα σε όλα αυτά, βάλει κανείς και τον βάρβαρο εργασιακό νόμο του Χατζηδάκη που κατατέθηκε προς ψήφιση, καθίσταται περιττή λόγου η σημαντικότητα της καθολικής μας αντίδρασης στα τεκταινόμενα, η αναγκαιότητα να αγωνιστούμε και να ανατρέψουμε στην πράξη αυτές τις άκρως αντεργατικές πολιτικές και επιλογές της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας.
Όλοι την Πέμπτη, 10 Ιουνίου, στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, στις 10π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search