• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Όλες/Όλοι στην 24ωρη απεργία την ημέρα της ψήφισης στις 16 Ιουνίου 2021 στο Εργατικό Κέντρο στις 10:00Γενικός Παλλαϊκός Ξεσηκωμός και ανυποχώρητος αγώνας για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα

June 14, 2021 2492

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Live streaming στα σχολεία… «Δεν θα πάρουμε» - CorfuPress.com


Όλες/Όλοι στην 24ωρη απεργία την ημέρα της ψήφισης στις 16 Ιουνίου 2021 στο Εργατικό Κέντρο στις 10:00Γενικός Παλλαϊκός Ξεσηκωμός και ανυποχώρητος αγώνας για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα

Μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, έδωσαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21ο αιώνα! Ανάσα στον αγώνα για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους όπως αξίζει στον 21ο αιώνα, με σταθερό ωράριο και λιγότερες ώρες δουλειάς με πλήρη δικαιώματα, και όχι σαν σκλάβοι όποτε και όπως απαιτήσουν τα κέρδη του κεφαλαίου. Ανάσα για τη συνέχεια, στον αγώνα για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έφτιαξαν όλες οι κυβερνήσεις με τις «οδηγίες» της ΕΕ, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο άθλιο νομοθέτημα.

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα βρέθηκαν στον δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους αναπληρωτές που απέργησαν μαζικά δείχνοντας ότι η νέα γενιά των συναδέλφων μας διεκδικεί μόνιμη δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Το μήνυμα της απεργίας ήταν ξεκάθαρο:

Το νομοσχέδιο έκτρωμα δε διορθώνεται. Είναι ένα νομοσχέδιο εξαιρετικής σφοδρότητας απέναντι στον κόσμο της εργασίας με απογείωση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων και την ωμή παρέμβαση στις συλλογικές διαδικασίες, τη λειτουργία των συνδικάτων και την ακύρωση εντέλει της δυνατότητας των εργαζομένων να οργανώνονται και να αντιδρούν. Να αποσυρθεί, να μην ψηφιστεί! Ο «φρέσκος αέρας», η ελπίδα για τους εργαζόμενους βρίσκεται στον δικό τους αγώνα. Όχι στα παζάρια για τα δήθεν «θετικά σημεία» του νομοσχεδίου και για τους «όρους» του Μεσαίωνα.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Ακόμα πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά στο δρόμο του αγώνα, με συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πικετοφορίες, δυναμώνουμε το απεργιακό ποτάμι!

Η κυβέρνηση φέρνει το ν/σχ – τερατούργημα στη Βουλή τη Δευτέρα 14/6 και προετοιμάζεται να το ψηφίσει την Τετάρτη 16/6!

Οι εργαζόμενοι παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Η ΔΟΕ, η ΑΔΕΔΥ, πολλά σωματεία και συνδικάτα σε ολόκληρη τη χώρα αποφάσισαν ήδη 24ωρη απεργία στις 16/6. Είμαστε αποφασισμένοι! Έχουμε τη δύναμη να πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων το τερατούργημά τους!

Όλες και όλοι στον Αγώνα, για να μην περάσει το αντεργατικό – τερατούργημα και να διεκδικήσουμε να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι, για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας και τις μεγάλες δυνατότητες της εποχής μας! Μπορούμε!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search