• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Ιστορια

Ο Μάτζικ Τζόνσον…γοητευμένος από την Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά ! (Videos+Photos)

June 27, 2021 3082
Εντυπωσιασμένος ο Μάτζικ Τζόνσον απ’ το Ιόνιο-Οι βόλτες, το φαγητό, η θάλασσα που τον έχουν κάνει να… ερωτευτεί τη χώρα μας! Διθυράμβους για τις ομορφιές, το τοπίο, τη θάλασσα και… το φαγητό σε Κέρκυρα αλλά και Παξούς, Λευκάδα και Ιθάκη έχει αναρτήσει έως τώρα στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter & instagram) ο Magic Johnson, ο οποίος εξακολουθεί και κάνει διακοπές με σκάφος διασχίζοντας το Ιόνιο.

Ο θρύλος των Los Angeles Lakers με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλει το νησί μας και διηγείται στους ακόλουθους τις ομορφιές του νησιού.

Ο Magic Johnson, παρουσιάζει την καθημερινή του διαδρομή περιγράφει πόσο φιλικοί ήταν οι Κερκυραίοι προς το πρόσωπο του ενώ ακόμα και την ώρα της λήψης του βίντεο ο κόσμος του κορνάρει , με τον Αμερικανό θρύλο να απαντά χαιρετώντας του.

Τις τελευταίες μέρες ο Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στην Ελλάδα. Ένας απ’ τους κορυφαίους άσους στην ιστορία του NBA, κάνει τις διακοπές του στη χώρα μας. Με το σκάφος του και την παρέα του είναι στο Ιόνιο (Κέρκυρα), ενώ καθημερινά επισκέπτεται διάφορα… μαγικά μέρη της Ελλάδας.


Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ έχει εντυπωσιαστεί με τις ομορφιές των νησιών μας και του Ιονίου! Χαιρετά όποιον του κορνάρει στο δρόμο, καθώς δεν ξεχνά να γυμνάζεται και να κάνει μεγάλους περιπάτους στην Κέρκυρα. Επισκέφθηκε την Ιθάκη, ενώ τον εντυπωσίασε το φρέσκο ψάρι που έφαγε!

Όντας ένας από τους 3-4 καλύτερους μπασκετμπολίστες που πέρασαν από το ΝΒΑ, με εκατομμύρια followers στα social, εμφανίζεται μαγεμένος από τις ομορφιές του τόπου μας και τις διαφημίζει στους πιστούς του ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα.

Περπατά στη Γαρίτσα στο ΝΑΟΚ και δείχνει την επιβλητικότητα του Παλαιού Φρουρίου της Κέρκυρας, ανακαλύπτει απρόσιτους κόλπους αλλά και «μυστικά» εκκλησάκια ιδανικά για γάμους στη Λευκάδα, αποθανατίζει στο φωτογραφικό του φακό τα μαγικά χρώματα της Ιθάκης, συστήνει ντόπιες κερκυραϊκές συνταγές που απόλαυσε στο νησί των Φαιάκων!

«Εκεί όπου το Ιόνιο Πέλαγος συναντά τη Μεσόγειο», γράφει σε ανάρτηση στα δυτικά της Κεφαλονιάς και της Λευκάδας: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα! Σήμερα η Cookie και εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα εκκλησάκι σε νησί, μόνο με βάρκα, όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν να παντρευτούν», γράφει σε άλλη ανάρτηση! Και τα σχόλια, εκατοντάδες!

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search