• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Βαπτίσεις

Κ. Στογιάννος: Να ανακληθεί η πειθαρχική ποινή και η επιβολή προστίμου στους εργαζομένους του Νοσοκομείου

January 25, 2022 3117

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κέρκυρας δύο χρόνια πανδημίας δοκιμάζει τις αντοχές του λιγοστού έμψυχου προσωπικού του ιδρύματος και αντί να δίνει τα εύσημα στην κοινωνία και στους εργαζομένους του επιλέγει τη στοχοποίησή τους και τιμωριτικές συμπεριφορές.

Ο γραμματέας πόλεως ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κώστας Στογιάννος με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην κατάσταση  στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κέρκυρας δύο χρόνια πανδημίας δοκιμάζει τις αντοχές του λιγοστού έμψυχου προσωπικού του ιδρύματος και αντί να δίνει τα εύσημα στην κοινωνία και στους εργαζομένους του επιλέγει τη στοχοποίησή τους και τιμωριτικές συμπεριφορές."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τα μπράβο και τα χειροκροτήματα της κυβέρνησης στους υγειονομικούς πριν ένα χρόνο και μετά από δυο χρόνια εγκλεισμού ολόκληρης της κοινωνίας, περάσαμε στην απαξίωση της δημόσιας υγείας τα ανοχύρωτα Νοσοκομεία και τους χιλιάδες θανάτους.

Δεν αποτελεί καμία εξαίρεση και το δικό μας Νοσοκομείο, διότι ως γνωστό οι διορισμένοι Διοικητές εκτελούν αποφάσεις των κυβερνήσεων τους. Ιδιαίτερα τώρα δύο και πλέον χρόνια πανδημίας που υπάρχει υποστελέχωση και εντατικοποίηση της εργασίας και πολύ περισσότερο με τις αναστολές περίπου 52 και πλέον υγειονομικών.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Κέρκυρας δύο χρόνια πανδημίας δοκιμάζει τις αντοχές του λιγοστού έμψυχου προσωπικού του ιδρύματος και αντί να δίνει τα εύσημα στην κοινωνία και στους εργαζομένους του επιλέγει τη στοχοποίησή τους και τιμωριτικές συμπεριφορές.

Μια Διοίκηση που εδώ και ένα χρόνο το μόνο που κάνει είναι να τους προσβάλει με απαξιωτικές και προσβλητικές συμπεριφορές, να τιμωρεί με εξαντλητικές ποινές και χρηματικά πρόστιμα τους εργαζόμενους. Ουσιαστικά μετακυλύει τις κυβερνητικές και πολιτικές ευθύνες στην ατομική ευθύνη του κάθε εργαζόμενου. Αναγκάζοντας γιατρούς να παραιτηθούν και κάποιοι να διοριστούν σε άλλα Νοσοκομεία, τον Διοικητικό Διευθυντή κ. Βερβιτσιώτη να παραιτηθεί από την θέση, να εργάζεται ως απλός διοικητικός υπάλληλος, την προσπάθεια πειθαρχικής δίωξης του πρώην προέδρου κ. Κυπριανού κ.α.

Φυσικά το μέτρο πλέον έχει χαθεί δεδομένου ότι πρόσφατα στο τμήμα της αποστείρωσης κατά τη διαδικασία της αποστείρωσης ιατρικού εργαλείου υπήρξε ατύχημα φθοράς του. Ο Διοικητής με την πλειοψηφία του διορισμένου ΔΣ πήρε απόφαση και επέβαλε την χρηματική ποινή πέντε εργάσιμων ημερών και καταλογισμό αποζημίωσης στο Ελεκτικό Συνέδριο το ποσό των 10.000 ευρώ περίπου. Η μεθόδευση είναι πρωφανής, γιατί η μία εκ των οποίων είναι η πρόεδρος των εργαζομένων του Γ.Ν. Κέρκυρας, η Ντίνα Ιωάννου!!!!

Πρώτη φορά παραπέμπονται Πανελλαδικά εργαζόμενοι στο Ελεκτικό Συνέδριο για πληρωμή φθοράς εξοπλισμού σε Νοσοκομείο. Για μια ακόμη φορά πρωτοπόρροι στην Κέρκυρα. Αποφάσεις της Διοίκησης όχι για καλό των εργαζομένων και της κοινωνίας, αλλά αντίθετα για τη ψυχολογική και οικονομική τους εξάντληση και φίμωση κάθε φωνής συνδικαλιστών που δεν είναι αρεστοί στη Διοίκηση!! Μια Διοίκηση που δημιουργεί στους εργαζόμενους κλίμα φόβου και τρομοκρατία.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους δύο εργαζόμενους του Νοσοκομείου και απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης της πειθαρχικής ποινής και της επιβολής αποζημίωσης 10.000 Ευρώ από τους εργαζόμενους».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search