• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Γάμοι

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Στις 26 Νοέμβρη απαντάμε με απεργιακό ξεσηκωμό για τη ζωή την υγεία και τα δικαιώματά μας

November 24, 2020 3313

 

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Στις 26 Νοέμβρη απαντάμε με απεργιακό ξεσηκωμό για τη ζωή την υγεία και τα δικαιώματά μας
 
Με εντατικούς ρυθμούς και ενθουσιασμό συνεχίζεται η προετοιμασία της απεργίας της 26ης Νοέμβρη, που έχει προκηρύξει η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας αλλά και πολλά Σωματεία, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες πανελλαδικά! 

Κεντρικό σύνθημα η πάλη για την υγεία και τα δικαιώματά μας! Ένας αγώνας που είναι πιο επίκαιρος και αναγκαίος από ποτέ και που δεν παίρνει καμία αναβολή, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες. Συνθήκες στις οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε ευκαιρία να περάσει μια σειρά από νέα αντεργατικά μέτρα που δεν αφήνουν τίποτα όρθιο (καθιέρωση απλήρωτου 10ώρου, μισθών πείνας, απλήρωτων υπερωριών, κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, ένταση της καταστολής, ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, απαγόρευσης ουσιαστικά της απεργίας κ.λπ.)

Στο πλαίσιο αυτό μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας, οργώνουν όλα τα σούπερ μάρκετ, με την ανακοίνωση-κάλεσμα για την απεργία της 26ης Νοέμβρη του Σωματείου μας στο χέρι, ενημερώνοντας του συναδέλφους. Παράλληλα, στολίζουν τους εργασιακούς χώρους με αφίσες και την πόλη της Κέρκυρας με πανό!

Δεν αφήνουμε ούτε λεπτό χαμένο! Συνεχίζουμε για την επιτυχία της απεργίας!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search