• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Κοινωνικά

Απαγορεύεται στον Νίκο να χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης - Κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη: Όλοι γνωρίζαμε για τον Νίκο ότι είναι γιος του Μίκη

September 30, 2021 609

 

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία ο Νίκος Θεοδωράκης , ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μουσικοσυνθέτη. Είχε προηγηθεί αίτηση από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

 Η αίτηση των ασφαλιστικών θα συζητηθεί στις 30 Νοεμβρίου. Η απόφαση εκδόθηκε μετά το αίτημα που είχε καταθέσει σε βάρος του 54χρονου η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προκειμένου να απαγορευτεί στον Νίκο να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μουσικοσυνθέτη.
 
«Θα κάνω τεστ DNA»
Στη διαδικασία παρέστη και ο Νίκος Κουρής, ο οποίος, χθες, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους επέμεινε πως είναι γιος του μουσικοσυνθέτη και πως άμεσα θα προχωρήσει και σε τεστ DNA προκειμένου αυτό να αποδειχθεί και τυπικά.
 
Για απάτη κατηγορεί ο Γιώργος Θεοδωράκης, τον παρουσιαζόμενο ως γιο του  Μίκη, Νίκο - Ατέχνως
Κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη: «Όλοι γνωρίζαμε την ύπαρξη του εκτός γάμου γιου του Μίκη»

Με δημόσια παρέμβαση για το θέμα με το Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη και τους ισχυρισμούς για την πατρότητά του, τοποθετήθηκε η κόρη του αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη, κόρη του Γιάννη, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης είναι γιος εκτός γάμου του εκλιπόντα μουσικοσυνθέτη με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Η ίδια υποστήριξε ότι γνώριζε την ύπαρξη του Νίκου από μικρή ηλικία. Όπως ισχυρίστηκε, ο πατέρας της ήταν αυτός που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, εξηγώντας της ότι ήταν μυστικό, ώστε να μην μιλάει γι’ αυτό. Της είχε, όμως, κάνει σαφές, ότι ο Νίκος Κουρής- Θεοδωράκης, ήταν ξάδελφός της και μέλος της οικογένειας.

«Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Είχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μού είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ήδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι’ αυτό. Το ήξερε όλη η οικογένεια. Άλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη. Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ήθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία. Εγώ τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη», ήταν η δήλωση της ανιψιάς του Μίκη.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search