Print this page

Απαγορεύεται στον Νίκο να χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης - Κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη: Όλοι γνωρίζαμε για τον Νίκο ότι είναι γιος του Μίκη

September 30, 2021 591

 

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία ο Νίκος Θεοδωράκης , ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, απαγορεύεται να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μουσικοσυνθέτη. Είχε προηγηθεί αίτηση από την Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

 Η αίτηση των ασφαλιστικών θα συζητηθεί στις 30 Νοεμβρίου. Η απόφαση εκδόθηκε μετά το αίτημα που είχε καταθέσει σε βάρος του 54χρονου η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προκειμένου να απαγορευτεί στον Νίκο να χρησιμοποιεί το επώνυμο του μουσικοσυνθέτη.
 
«Θα κάνω τεστ DNA»
Στη διαδικασία παρέστη και ο Νίκος Κουρής, ο οποίος, χθες, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους επέμεινε πως είναι γιος του μουσικοσυνθέτη και πως άμεσα θα προχωρήσει και σε τεστ DNA προκειμένου αυτό να αποδειχθεί και τυπικά.
 
Για απάτη κατηγορεί ο Γιώργος Θεοδωράκης, τον παρουσιαζόμενο ως γιο του  Μίκη, Νίκο - Ατέχνως
Κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη: «Όλοι γνωρίζαμε την ύπαρξη του εκτός γάμου γιου του Μίκη»

Με δημόσια παρέμβαση για το θέμα με το Νίκο Κουρή – Θεοδωράκη και τους ισχυρισμούς για την πατρότητά του, τοποθετήθηκε η κόρη του αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Η Ασπασία Άννα Θεοδωράκη, κόρη του Γιάννη, επιβεβαίωσε ότι ο Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης είναι γιος εκτός γάμου του εκλιπόντα μουσικοσυνθέτη με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA.

Η ίδια υποστήριξε ότι γνώριζε την ύπαρξη του Νίκου από μικρή ηλικία. Όπως ισχυρίστηκε, ο πατέρας της ήταν αυτός που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, εξηγώντας της ότι ήταν μυστικό, ώστε να μην μιλάει γι’ αυτό. Της είχε, όμως, κάνει σαφές, ότι ο Νίκος Κουρής- Θεοδωράκης, ήταν ξάδελφός της και μέλος της οικογένειας.

«Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Είχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μού είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ήδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι’ αυτό. Το ήξερε όλη η οικογένεια. Άλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη. Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ήθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία. Εγώ τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη», ήταν η δήλωση της ανιψιάς του Μίκη.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.