• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

European Best Destinations: Διακοπές στην Ελλάδα με πρώτη επιλογή την Κέρκυρα

April 22, 2020 4931

 

 

Την Κέρκυρα 1η και την Πάργα 4η προτείνει για προορισμούς διακοπών ο οργανισμός European Best Destinations μόλις τελειώσει η πανδημία του Κορωνοϊού και η επιθυμία για ταξίδια επιστρέψει ισχυρότερη από ποτέ.

Ο οργανισμός αναφέρει, ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν περιοχές στην Ευρώπη που να μην έχουν επηρεαστεί από τον Κορωνοϊό και προτείνει στους αναγνώστες, που θέλουν να ταξιδέψουν το καλοκαίρι, να αποφύγουν τις κρουαζιέρες, τα μεγάλα ξενοδοχειακά συμπλέγματα άνω των 500 δωματίων και να κάνουν κρατήσεις με δυνατότητα πλήρους επιστροφής χρημάτων.

Το παραπάνω, ωστόσο, δεν πρέπει να αποθαρρύνει τους επίδοξους τουρίστες από το να ψάχνουν για ευρωπαϊκούς προορισμούς στο Διαδίκτυο και να οραματίζονται τις διακοπές τους με το πέρας της πανδημίας. Εν τούτοις συνιστά οι κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων να πραγματοποιηθούν, αφού θα έχει τελειώσει η πανδημία.

Το European Best Destinations έχει επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με την Κέρκυρα να βρίσκεται στην 1η θέση και την Πάργα στην 4η.

H ιστοσελίδα του οργανισμού αναφέρει, πως η ποιότητα του αέρα στην Κέρκυρα είναι 3 φορές πιο καθαρή από ότι στο Παρίσι και ότι ο συνολικός πληθυσμός είναι 23 φορές μικρότερος σε σύγκριση με αυτόν του Λονδίνου. Η Κέρκυρα προτείνεται για διακοπές, οι οποίες περιλαμβάνουν εκδρομές στη φύση, τάση για ανακαλύψεις και χαλάρωση.

Η καλύτερη περίοδος για διακοπές στην Κέρκυρα ξεκινάει από την άνοιξη (Μάιος) και διαρκεί μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού (Αύγουστος). Κατά τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρχουν βροχές, αλλά σίγουρα όχι τόσο απαγορευτικές, όπως το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Εν τούτοις, οι βροχές καθιστούν  το νησί ένα από τα πιο πράσινα και όμορφα νησιά της Ελλάδας.

Ως μέτρο αντιμετώπισης της επαφής με τον ιό, το European Best Destinations προτείνει στους τουρίστες να προτιμήσουν τη διαμονή σε τουριστικά καταλύματα, βίλες, ξενώνες και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία.

Σχετικά με την Πάργα ο οργανισμός αναφέρει, ότι πρόκειται για μια περιοχή με όμορφες παραλίες, στην οποία οι τουρίστες μπορούν να κάνουν ολοήμερες ξεναγήσεις με καράβι και να εξερευνήσουν την παλιά πόλη.

Και εδώ προτείνεται η διαμονή  σε τουριστικά καταλύματα, βίλες, ξενώνες και μεσαίου μεγέθους ξενοδοχεία προκειμένου να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι οι εξής: Algarve (Πορτογαλία), Αττάλεια (Τουρκία), Cork (Ιρλανδία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Wroclaw (Πολωνία), Azores (Πορτογαλία), Gran Canaria (Ισπανία), Πράγα (Τσεχία), Νήσοι Lofoten (Νορβηγία), Αλικαρνασσός (Τουρκία), Menorca (Ισπανία), Barra (Μ. Βρετανία), Ρίγα (Λετονία).

ΠΗΓΗ: money-tourism.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search