• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Προσφορά στο Νοσοκομείο Κέρκυρας από το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών

April 25, 2020 5086

 

Παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκοµείο Κέρκυρας  οι πρώτες είκοσι ιατρικές ασπίδες προσώπου, που κατασκεύασαν εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας Φυλακών Κέρκυρας, σε συνεργασία µε την πανελλήνια εθελοντική πλατφόρµα HELLAS COVID19 3D Printing Supplies.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Δ/νση του Σχολείου 2ης Ευκαιρίας των Φυλακών Κέρκυρας, χθες Πέμπτη 23 Απριλίου, παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας από τον Διευθυντή του Σχολείου, Κυριάκο Κωλέση, οι πρώτες είκοσι ιατρικές ασπίδες προσώπου, που κατασκεύασαν εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας σε συνεργασία µε την πανελλήνια εθελοντική πλατφόρµα HELLAS COVID19 3D Printing Supplies.

Αξιοποιώντας τον εξοπλισµό του εργαστηρίου πληροφορικής και συγκεκριµένα τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης που περιλαµβάνεται σ’ αυτό, το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας µε την τεχνική υποστήριξη και τη δωρεά πρώτης ύλης από την HELLAS COVID19 3D Printing Supplies (www.facebook.com/groups/2867852269960154/) συνεισφέρει στον κοινό αγώνα κατά της πανδηµίας στην χώρα µας, πρωταγωνιστές στον οποίο διακρίνονται οι εργαζόµενοι στον τοµέα της Υγείας.

Στη σύντοµη συνάντηση ο Διευθυντής του Σχολείου ζήτησε από τον Διοικητή του Νοσοκοµείου, Λεωνίδα Ρουμπάτη, να µεταφέρει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκοµείου ότι µε την κίνηση αυτή δεν παραδίδονται απλώς είκοσι χρηστικά ιατρικά βοηθήµατα, αλλά περίπου (20Χ4,5=) 90 ώρες εθελοντικής εργασίας ως συµβολικό αντίδωρο για την προσφορά του προσωπικού του Νοσοκοµείου στην Κερκυραϊκή κοινωνία. 

Το Σχολείο µε την ευκαιρία ευχαριστεί τον Σωτήρη Ρέβα (µέλος του HELLAS COVID19) και τον Γιώργο Κεφαλλωνίτη (εκπαιδευτικό) για την τεχνική υποστήριξη, όπως και το Εναλλακτικό Πολιτιστικό Εργαστήρι Κέρκυρας για την συµπαράσταση.

Οι εκπαιδευόµενοι και εκπαιδευτές του Σχολείου θα εξακολουθήσουν την προσπάθεια, εκφράζοντας εµπράκτως την ευγνωµοσύνη τους στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκοµείου Κέρκυρας. 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search