• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων ζητούν να επιλυθεί το πρόβλημα των rapid test - Πληρώνουν από την τσέπη τους στη Νότια και Βόρεια Κέρκυρα

November 20, 2021 4348

 

Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων επανέρχονται στο θέμα των rapid test των μαθητών που το πληρώνουν πανάκριβα. Όπως είναι γνωστό  στη Νότια και Βόρεια Κέρκυρα δεν υπάρχει δημόσια δομή με δωρεάν παροχή του rapid test στους μαθητές με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένοι οι γονείς να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων: "Οι γονείς έχουν φτάσει σε σημείο να αιμορραγούν οικονομικά διότι λόγω των συνεχών κρουσμάτων στα σχολεία αναγκάζονται να πληρώνουν τα τεστ. Υπάρχουν γονεις που αδυνατούν να πληρώσουν και αλλά rapid test και γι αυτό το λόγο τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο και παίρνουν απουσίες."
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων ζητούν να επιλυθεί το πρόβλημα των rapid test που ενώ για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας είναι δωρεάν σε καθημερινή βάση, στους Δήμους Νότιας και Βόρειας Κέρκυρας οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν τα τεστ για να μπορέσουν τα παιδιά να πάνε σχολείο και να μην πάρουν απουσίες. Η παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος για την επαρχία είναι ορατή. Θέλουμε ίσα δικαιώματα για τα παιδιά μας. Μόνο αν ενωθούν όλοι οι σύλλογοι και τα σωματεία από τους δυο δήμους θα μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα. Θέλουμε να ισχύσει το ΦΕΚ για δωρεάν rapid test για τους δήμους μας. Οι γονείς έχουν φτάσει σε σημείο να αιμορραγούν οικονομικά διότι λόγω των συνεχών κρουσμάτων στα σχολεία αναγκάζονται να πληρώνουν τα τεστ. Υπάρχουν γονείς που αδυνατούν να πληρώσουν και αλλά rapid test και γι αυτό το λόγο τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο και παίρνουν απουσίες.
Που είναι λοιπόν οι αρμόδιοι φορείς; Τι θέση παίρνει το υπουργείο παιδείας; Το υπουργείο υγείας; Καλούνται όλοι Δήμοι, Υπουργεία όλοι οι αρμόδιοι φορείς να αποκαταστήσουν αυτό το χάος που επικρατεί στην επαρχία. Μιλάμε για την Κέρκυρα όμως φαντάζομαι ότι αυτό θα ισχύει και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Επιτέλους ας γίνει κάτι σωστό!!!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search