Print this page

Αγνοείται ο Θύμιος λίγο αφότου ζήτησε προστασία απ’ την Αστυνομία για το bullying που βίωνε - Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ

May 11, 2022 555

Δεν έχει τέλος η τραγική ιστορία του Θύμιου από τον Πύργο που κάποιοι έσπευσαν να βαφτίσουν serial killer, ενώ φαίνεται πως απλώς ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του.
Αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα περίπου ο Θύμιος τον οποίο έσπευσαν κάποιοι να βαφτίσουν serial killer στον Πύργο επειδή όπως όλα δείχνουν θέλησε να προστατέψει τον εαυτό του από το bullying και την ανθρωποφαγία που δεχόταν. 

 
Στο «φως» στοιχεία - σοκ

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχνε άνδρα να κυκλοφορεί με πριόνι και ένα ρόπαλο στους δρόμους του Πύργου. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ωστόσο ότι ήταν ένας τρόπος «αντίδρασης» σε bullying που δεχόταν, είναι σοκαριστικές.

Τα ίχνη του Θύμιου που έχει ζήσει τραγικές στιγμές, αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση» – όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram…

«Στημένο» σκηνικό για ένα story…
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς οι λεπτομέρειες ωστόσο που έρχονται σιγά – σιγά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έκανε τον γύρο της Ελλάδας, στοχοποιώντας τον Θύμιο και όχι τους πραγματικούς «ενόχους» είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικές…

Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει κάνουν λόγο για ένα εξαρχής στημένο σκηνικό για λόγους δημοσιότητας το οποίο στην συνέχεια συνοδεύτηκε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία το οποίο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από πού προέρχεται, αν δηλαδή είναι από τους ίδιους ή από κάποιον περίοικο που έγινε αυτόπτης μάρτυρας…. 

 

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.