• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Καταγγελία: “Ανώτατος άρχων” ο διοικητής του ΓΝΚ προβαίνει σε κινήσεις αυταρχισμού και εκφοβισμού!

July 13, 2022 4181

Καταγγελία κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Λ. Ρουμπάτη δημοσιοποίησε το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Ενώ υπάρχουν δυσαναπλήρωτα κενά σε όλες τις οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου μας ο διοικητής ως ο “ανώτατος άρχων” προβαίνει σε κινήσεις αυταρχισμού και εκφοβισμού . Απαξιώνοντας όλα τα θεσμικά όργανα όπως Διευθυντή Νοσηλευτικής Διεύθυνσης , τομεάρχεις , προϊσταμένους τμημάτων και κλινικών λαμβάνοντας άσκοπες αποφάσεις με κριτήρια που δεν εξηγεί ." 

Αναλυτικά η καταγγελία:

Ενώ υπάρχουν δυσαναπλήρωτα κενά σε όλες τις οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου μας ο διοικητής ως ο “ανώτατος άρχων” προβαίνει σε κινήσεις αυταρχισμού και εκφοβισμού .

 

Απαξιώνοντας όλα τα θεσμικά όργανα όπως Διευθυντή Νοσηλευτικής Διεύθυνσης , τομεάρχεις , προϊσταμένους τμημάτων και κλινικών λαμβάνοντας άσκοπες αποφάσεις με κριτήρια που δεν εξηγεί .

Συγκεκριμένα μετακινεί με δική του απόφαση από τα Τακτικά ιατρεία νοσηλεύτρια και από την Παθολογική κλινική χωρίς να έχει γίνει από μέρους του σχετική αίτηση και χωρίς να έχει γίνει εισήγηση από την αρμόδια Νοσηλευτική διεύθυνση .

Μετά από τις χρηματικές και πειθαρχικές ποινές, εξαντλητικά χρηματικά πρόστιμα και καταλογισμούς ιατρικών μηχανημάτων χωρίς να προηγηθεί ΕΔΕ, τώρα κάνει ένα ακόμη βήμα παρακάμπτοντας τις υπηρεσίες μετακινώντας εργαζόμενους σπέρνοντας αυταρχισμό και εκφοβισμό τη στιγμή που δεν αιτιολογεί την απόφασή του αυτή.

ΑΡΑΓΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;

Κάτω από ποιες εργασιακές συνθήκες θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εν όψη του νέου κύματος της πανδημίας ;

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες και άσκοπες αποφάσεις -ενέργειες του διοικητή που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και τον αυταρχισμό.

Καλούμε τον διοικητή να σέβεται όλα τα θεσμικά όργανα , υπηρεσίες και εργαζόμενους .

Τον καλούμε να αποσύρει την άσκοπη απόφαση των δύο μετακινήσεων των Νοσηλευτριών.

Ως σωματείο θα προβούμε σε οποιαδήποτε αναγκαία και ίσως δυσάρεστη για μας τουλάχιστον, ενέργεια για την εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια όλων των μελών μας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search