• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων,για την οργάνωση της Απεργιακής απάντησης στις 9 Νοέμβρη!

October 16, 2022 3348

ΛΑΕ ΜΗ ΣΦΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ... 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 10 π.μ. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Την Κυριακή 16 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, για την οργάνωση της Απεργιακής απάντησης στις 9 Νοέμβρη!

Στη συζήτηση κυριάρχησε το ζήτημα της ακρίβειας που τσακίζει κάθε λαϊκό νοικοκυριό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για το ζήτημα του πολέμου, καθώς και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν αλλά και για επιμέρους ζητήματα σε εργασιακούς χώρους του νησιού.

Στην συζήτηση εκφράστηκε η αγωνία των συναδέλφων, που εργάζονται στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ "Diellas" για το εργασιακό τους μέλλον, καθώς φημολογείται ότι προχωράει η πώληση της εταιρείας. Παράλληλα, έντονη ήταν η δυσφορία των εργαζομένων στην "Μασούτης Α.Ε." ύστερα από την αποκάλυψη ότι κατά την εξαγορά της μίας εταιρεία από την άλλη (αρχικά τα "Δήμητρα" εξαγοράστηκαν από τα "SYNKA" και στην συνέχεια από την "Μασούτης Α.Ε.") οι εργοδότες "τροποποίησαν" τις συμβάσεις των εργαζομένων εν αγνοία τους, εμφανίζοντάς τους σήμερα να εργάζονται 1-2 χρόνια ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν συνάδελφοι που εργάζονται χωρίς διακοπή από την δεκαετία του '90! Αλλά και οι εργαζόμενοι με συμβάσεις στην καθαριότητα, είτε στην τοπική διοίκηση και αλλού είτε σε εργολάβους μετέφεραν την άσχημη κατάσταση που βιώνουν με την εργασιακή ομηρεία, με την αβεβαιότητα, ακόμα και με πρακτικές πλαστογράφησης δήθεν "παραιτήσεων" σε συγκεκριμένο εργολαβικό συνεργείο!

Από την συζήτηση έγινε φανερό ότι το σύνολο των προβλημάτων που βιώνουμε σήμερα οι εργαζόμενοι είτε τα γενικότερα είτε τα ειδικότερα στους χώρους δουλειάς, έχουν κοινή ρίζα, κοινή αιτία που δεν είναι άλλη από την δίψα των μεγάλων αφεντικών για ολοένα και περισσότερα κέρδη. Στόχος που επιτυγχάνεται μέσα από το ξεζούμισμα του κάθε εργαζόμενου!

Η απάντηση των εργαζομένων δε μπορεί να είναι άλλη από την οργάνωση και τον αγώνα! Δε σφίγγουμε λοιπόν άλλο το ζωνάρι για τα κέρδη των αφεντικών! Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας! Να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή, να αποτελέσει η ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 Νοέμβρη σκαλοπάτι κλιμάκωσης του αγώνα!

Κέρκυρα, 16/10/2022

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ

Προεπισκόπηση εικόνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search