• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

"Γη και ύδωρ" ο Κ. Μητσοτάκης στην NCA Capital - Αστυνομοκρατία για τον λαό!

July 11, 2020 4857

 

 

Αγωνιστική και Μαζική είναι η απάντηση του κερκυραϊκού λαού στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη που δίνει ¨γη και ύδωρ¨στην πολυεθνική NCA Capital θυσιάζοντας τον Ερημίτη στον βωμό του κέρδους και συνεχίζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. ... Υποδοχή με μια ακόμα κινητοποίηση στην Ελαιουργία Σινιών στην Κέρκυρα, την οποία έχει διοργανώσει ο σύλλογος «Ερημίτης Πλους», με την συμμετοχή αρκετών φορέων για την  άφιξη στην περιοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών της Κυβέρνησης. 

Κέρκυρα: Διαδήλωση στον Ερημίτη – Ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει το αμφιλεγόμενο τουριστικό πρότζεκτ - Media

Η συγκέντρωση μετατράπηκε σε πορεία διαμαρτυρίας και αυτή την ώρα η αστυνομία έχει σχηματίσει ασφυκτικό κλοιό αποκλείοντας  τους συγκεντρωμένους να προχωρήσουν στο δρόμο από τις Σινιές προς τον Άγιο Στέφανο, επικαλούμενη τις εντολές λόγω της παρουσίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα μιλήσει προσκεκλημένος της NCH Capital στο χώρο του παλιού φυλακίου εντός του Ερημίτη. Ο λαός αποκλείεται από τον τόπο του και καταστρατηγείται το δικαίωμα στη διαδήλωση για να μην ενοχληθεί η NCA Capital και οι υποτακτικοί της. Κ'ατω από τη ν πίεση των διαδηλωτών η αστυνομία αναγκάστηκε να υποχωρήσει περίπου 500 μέτρα

Νωρίτερα, εκπρόσωποι του Ερημίτη Πλους αλλά και στελέχη πολιτικά και αυτοδιοικητικά μίλησαν στους συγκεντρωμένους πριν ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας.

Πάντως, ο Κ. Μητσοτάκης, οι υπουργοί και άλλο επίσημοι… «έκοψαν δρόμο» και πήγαν στον Ερημίτη από άλλο σημείο. Μαζί τους, από πλευράς Αυτοδιοίκησης, πήγε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου με τον πρόεδρο του Δημοτικού, ενώ τον Πρωθυπουργό συνόδεψε ο βουλευτής Κέρκυρας Στ. Γκίκας.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ανάμεσα τους και η βουλευτης του Μερα25, Σ.Σακοράφα και ο ο ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α.Αυλωνίτης, οι οποίοι ζήτησαν από την αστυνομία να περάσουν για να διαδηλώσουν ειρηνικά και να συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους μέχρι λίγα μέτρα πιο κάτω.

 

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search