• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Ο Σπύρος Γελέκας στην εγκυκλοπαίδεια τέχνης A.F.G.

December 27, 2020 140

 

Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον διαπρεπή Κερκυραίο ζωγράφο Σπύρο Γελέκα, τον πανάξιο εκπρόσωπο του νησιού σε όλα τη γη. Συμπεριλαμβάνεται στην εγκυκλοπαίδεια τέχνης AFG, στην οποία για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, παρουσιάζεται ένας Τολκινικός καλλιτέχνης για το έργο του στη Μέση Γη! 

Είχε προηγηθεί το εικαστικό του αφιέρωμα, στον Tolkien, το ’19 και τέσσερις εκθέσεις σε σημαντικά τοπόσημα – χώρους ανά την Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Φίλων Tolkien.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Spiros Gelekas

Ο Σπύρος Γελέκας παρέλαβε την νέα, επικαιροποιημένη έκδοση του art book δηλώνοντας: Με μεγάλη μου χαρά, έλαβα την εγκυκλοπαίδεια τέχνης AFG, στην οποία για πρώτη φορά για τα ελληνικά δεδομένα, παρουσιάζεται ένας Τολκινικός καλλιτέχνης για το έργο του στη Μέση Γη! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για αυτή τη μεγάλη τιμή. Η βιβλιοδεσία και η ποιότητα είναι άψογη και με υψηλά πρότυπα, καθώς και η συλλογή περιέχει αξιόλογους διεθνείς ζωγράφους και γλύπτες, με απίστευτα έργα. Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα!

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει "Gree Greece Spiros Gelekas personal "The driving force ofmy my fantasy world." journey with Spiros experiments and mainly epresents lassica themes altered reality along compositions. surrea landscapes and inthespher."

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

Εμπόριο "ΤΖΗΛΙΟΣ"

Mirsinies' garden, restaurant-cafe

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Illusions Hair Studio

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

Χόβολη

 

Calendar

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search