• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον δάσκαλο Γ. Ρέβη από την κόρη του

March 17, 2021 1105

 

Τον πατέρα της, τον δάσκαλο που «έφυγε» το Σάββατο από τη ζωή, αποχαιρετά  μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook, η κόρη του Ευλαμπία Ρέβη με ένα πολύ ανθρώπινο και συγκινητικό μήνυμα. “Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου… ”. Πολλά και συγκινητικά μηνύματα στο FACEBOOK για τον αγαπημένο δάσκαλο της Νότιας Κέρκυρας.

 Αναλυτικά η ανάρτηση της Ευλαμπίας Ρέβη (δημοσιογράφου στο OPEN)

«Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτόν που εσύ ποτέ δεν ήσουν γι’ αυτόν. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Θα θυμάμαι πάντα τα πρησμένα μου μάγουλα που ‘μοιάζαν σαν να με έχουν τσιμπήσει μέλισσες από τα πολλά φιλιά κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, τα τραγούδια μας, το ζεστό σου βλέμμα, την καλοσύνη που ανάβλυζε μέσα από κάθε σου κύτταρο και την αγάπη που μέχρι τέλους ήταν αστείρευτη και περίσσευε για όλους. Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου, εκεί που δεν χωράει καμία κακία, καμία μοχθηρότητα. Σ’ ευχαριστώ που για όλες μου τις φοβίες είχες πάντα μια λέξη για να τις διώξεις μακριά και σ’ ευχαριστώ που είμαι κόρη σου. Σε φαντάζομαι χαρούμενο κάπου στον Τάμεση, με την τραγιάσκα και την καμπαρντίνα σου να κρατάς στο ένα χέρι το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» που μόλις αγόρασες για έναν ακόμη μαθητή σου και στο άλλο ένα αναμμένο Rothmans, καθώς μέσα σου απαγγέλλεις Ρίτσο και οι τσέπες σου είναι γεμάτες καραμέλες για όλα τα παιδιά. Ήσουν πάντα ένας άγγελος, το ξέραμε. Τώρα βρίσκεσαι εκεί που ανήκες ανέκαθεν: στον ουρανό. Σ’ αγαπώ για πάντα, μπαμπά μου».

Ο χρήστης 

Ευλαμπία Ρέβη

 είναι με τους 

Revi Eirini-Eleni

 και 

Chara Revi

.

5 ώρ.  · 
 
Δεν ήσουν μόνο ο μπαμπάς μου. Ήσουν ο μπαμπάς για όποιον σε γνώρισε. Ο μεγαλύτερος δάσκαλος όχι μόνο για τα παιδιά σου και τους μαθητές σου, αλλά για όλον τον κόσμο. Αυτόν που εσύ ποτέ δεν ήσουν γι’ αυτόν. Σ’ ευχαριστώ για όλα. Θα θυμάμαι πάντα τα πρησμένα μου μάγουλα που ‘μοιάζαν σαν να με έχουν τσιμπήσει μέλισσες από τα πολλά φιλιά κάθε πρωί που πήγαινα σχολείο, τα τραγούδια μας, το ζεστό σου βλέμμα, την καλοσύνη που ανάβλυζε μέσα από κάθε σου κύτταρο και την αγάπη που μέχρι τέλους ήταν αστείρευτη και περίσσευε για όλους. Καλό ταξίδι μπαμπά μου, ποιητή της ζωής μου και δημιουργέ του κόσμου μου, εκεί που δεν χωράει καμία κακία, καμία μοχθηρότητα. Σ’ ευχαριστώ που για όλες μου τις φοβίες είχες πάντα μια λέξη για να τις διώξεις μακριά και σ’ ευχαριστώ που είμαι κόρη σου. Σε φαντάζομαι χαρούμενο κάπου στον Τάμεση, με την τραγιάσκα και την καμπαρντίνα σου να κρατάς στο ένα χέρι το «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» που μόλις αγόρασες για έναν ακόμη μαθητή σου και στο άλλο ένα αναμμένο Rothmans, καθώς μέσα σου απαγγέλλεις Ρίτσο και οι τσέπες σου είναι γεμάτες καραμέλες για όλα τα παιδιά. Ήσουν πάντα ένας άγγελος, το ξέραμε. Τώρα βρίσκεσαι εκεί που ανήκες ανέκαθεν: στον ουρανό. Σ’ αγαπώ για πάντα, μπαμπά μου.
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 
 
 
 
 
597Πολιτιστικός Αγ. Νικολάου, Andriana Pandi και 595 ακόμη
388 σχόλια
 
  
  • Τα θερμά μου συλλυπητήρια να είστε καλά να τον θυμάστε. Δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά αλλά όπως γράφουν όλοι και σύμφωνο ο Κύριος Γιώργης ήταν ο δάσκαλος της καρδιάς μας. Έτσι και για μενα. Πότε δεν θα ξεχάσω που μου έλεγε πάντα "Άρτεμις θα μας πεις ενα τραγούδι ""??Και γω περήφανη του χαμογελούσα..
     
    • Artemis Dimouli
       Υποθέτω ότι το έλεγε αυτό, όταν δεν ξέρατε το μάθημα; Γιατί ο μπαμπάς έβλεπε σε όλα τα παιδιά το καλό και πάνω από όλα τον ενδιέφερε η ψυχή τους. Σας ευχαριστούμε.
       
Προβολή περισσότερων σχολίων
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search