• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Πρόσωπα

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

August 12, 2021 4182

Ο Κερκυραϊκό  Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων θέλοντας να εκφράσει την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών σε διάφορες περιοχές της χώρας καλεί τα μέλη του και όλους τους εργαζόμενους του νησιού να συνεισφέρουν έμπρακτα τη βοήθειά τους και να συμβάλουν συμμετέχοντας στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που οργανώνει το Σωματείο μας.

Οι συγκλονιστικές εικόνες με τους κατοίκους να παλεύουν με τα πύρινα μέτωπα με ό, τι μέσο διαθέτουν, σχεδόν αβοήθητοι, αποτέλεσε γροθιά στο στομάχι στη διαχρονική εγκληματική πολιτική της υποχρηματοδότησης σε μέτρα αντιπυρικής προστασίας, στην υποστελέχωση και το γερασμένο στόλο του πυροσβεστικού, την ανυπαρξία μέτρων απέναντι σε φυσικές καταστροφές και την πολιτική που βλέπει τα δάση ως αντικείμενο κερδοφορίας για τα μεγάλα συμφέροντα.

Τώρα είναι η ώρα να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους που έχασαν ό, τι είχαν και δεν είχαν ,πολλοί δεν έχουν πού να μείνουν ,με τι να συντηρηθούν, πώς να τα βγάλουν πέρα.

Άμεσα συγκεντρώνονται και παραδίδονται είδη πρώτης ανάγκης όπως: νερά, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, ζυμαρικά, κονσέρβες, είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτιά υγείας, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, πάνες μιας χρήσης κ.α.)

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται από την, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 έως και την επόμενη Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρες 10.00-12.00 στα γραφεία του Σωματείου (Σαμάρα 2, 2ος όροφος, πεζόδρομος).

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Illusion Hair Studio

Boschetto (Άγιος Γεώργιος Αργυράδων)

MAMA 'S MARKET

Corfu Office Systems

PRANZO CHANIOTI

 

Καφέσας ψαροταβέρνα

Cosy finger food bar

Lord Travel Group

Blue sea hotel

Ιονική

 

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search