• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Στη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στο ΓΝ Νοσοκομείο Κέρκυρας

November 11, 2021 7173



Το Σωματείο εργαζομένων Γ.Ν. Κέρκυρας με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι συμμετέχει στην 3ωρη στάση εργασίας Παρασκευή 12 Νοεμβρίου από 12μ.μ – 3μ.μ που προκυρήσει το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας με συγκέντρωση στο Μαράσλειο στις 12 μ.μ.

Αναλυτικά:
Η κυβέρνηση αντί να αναλάβουν τις πολιτικές ευθύνες τους σε κεντρικό αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο για τη διαχρονική υποβάθμιση και εγκατάλειψη των δομών υγείας ,πρόνοιας , παιδείας ,δημόσιων υποδομών συνεχίζουν να ρίχνουν ευθύνες σε ατομικό επίπεδο.ενεργοποιωντας τον κοινωνικό αυτοματισμό.
Η υποχρηματοδότηση, η διάλυση της δημόσιας υγείας , η μετατροπή του αγαθού του Εθνικού Συστήματος Υγείας ΕΣΥ σε ακριβό εμπόρευμα μέσω ΣΔΙΤ , ιδιωτικοποιήσεων των επιχειρηματικών ομίλων , συγχωνεύσεων και καταργήσεων νοσοκομείων είναι η ανεύθυνη στάση του κράτους και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας .
Η στοχοποίηση των εργαζομένων,των συνδικαλιστών , οι απειλές ,οι ΕΔΕ ,οι απολύσεις σε διάφορους εργασιακούς χώρους,βοι τιμωρητικές αναστολές εργασίας των υγειονομικών είναι ο έλεγχος – καταστολή των κυβερνητικών εντολών έναντι εργαζομενων και συνδικαλιστικού κινήματος .
Σε τοπικό επίπεδο για μια ακόμη φορά έχουμε στοχοποίηση συνδικαλιστών όπως του προέδρου του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ με απαλλαγή από τα καθήκοντά προϊσταμένου , απομάκρυνση του από τον 4ο παιδικό σταθμό και την καταχρηστική περικοπή του μισθού του (400) ευρώ με αυθαίρετες διοικητικές και νομικές διαδικασίες.
Για όλους αυτούς τους λόγους απεργουμε και απαιτούμε :
Να σταματήσουν όλες οι συνδικαλιστικές διώξεις εργαζομενων.
Να αρθεί η απόφαση της προέδρου του ΣΥ.ΚΟ.ΠΑ απαλλαγής από τα καθήκοντά προϊσταμένου του προέδρου του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Κέρκυρας και να του επιστραφεί το ποσό περικοπής του μισθού του.
Να σταματήσουν άμεσα όλες οι τιμωρητικές αναστολές των υγειονομικών του ΓΝΚέρκυρας και να τους καταβληθούν όλοι οι μισθοί που τους έχουν περικόψει .
Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού .

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search