• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή σαν ήρωας ύστερα από 297 μέρες απεργίας πείνας στις φυλακές της Τουρκίας ο 28χρονος Mustafa Koçak

April 24, 2020 748
Με βαθιά θλίψη και σεβασμό μάθαμε ότι έφυγε σήμερα από τη ζωή ύστερα από 297 μέρες απεργίας πείνας ο 28χρονος Mustafa Koçak και μόλις τρεις εβδομάδες από τον θάνατο, επίσης από απεργία πείνας, της τραγουδίστριας του συγκροτήματος Grup Yorum, Helin Bolek στις 3 Απριλίου.
Πριν από περίπου ένα μήνα η δικηγόρος του φυλακισμένου απεργού πείνας είχε καταγγείλει ότι ο Mustafa υποβαλλόταν σε υποχρεωτική σίτιση δεμένος με χειροπέδες στα χέρια και στα πόδια καθώς και με σχοινιά από το σώμα και το κεφάλι. Στα βασανιστήρια αυτά ο Μουσταφά αντιστάθηκε ηρωικά τραβώντας δεκάδες φορές τον ορό με τα δόντια του. Όταν πέθανε ήταν 30 κιλά και δεμένος στα χέρια και τα πόδια.
Τα αιτήματα του Mustafa Kocak που άρχισε την απεργία πείνας στις 3 Ιουλίου του 2019 μέσα στις φυλακές της Τουρκίας ήταν να καταργηθούν τα ειδικά δικαστήρια για τους πολιτικούς κρατούμενους, να καταργηθούν οι νόμοι που αναγνωρίζουν τις καταθέσεις των ρουφιάνων, να γίνει έρευνα και να τιμωρηθούν οι βασανιστές αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη, να ακυρωθεί η παράνομη ποινή με την οποία τον καταδίκασαν, να γίνει από την αρχή μια δίκαιη δίκη για την υπόθεσή του και να σταματήσουν οι άδικες, παράνομες αποφάσεις εις βάρος του και εις βάρος όλου του λαού.
 
 
Ο Μουσταφά καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, γιατί δε θέλησε να γίνει δωσίλογος και καταδότης, όπως ο Μπέρκ Ερτζάν (το άτομο που τον έμπλεξε εξαρχής στην υπόθεση και εξ αιτίας του καταδικάστηκε σε ισόβια με μόνα στοιχεία την "ομολογία" του ρουφιάνου αυτού). Τον Ιούλιο ο Μουσταφά ξεκίνησε αυτόν τον μεγάλο αγώνα για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια ζητόντας να δικαστεί ξανά με αληθινά στοιχεία!
 
Ο ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ 
 
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ  ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
 
Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ
 
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΟΤΣΑΚ - ΑΘΑΝΤΟΣ !!! 
μουσταφα.jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (1).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (2).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (3).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (4).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (5).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (6).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (7).jpg
ΟΜΟΥΣΤΑΦΑΚΟΤΣΑΚ=ΕΙΝΑΙΑΘΑΝΑΤΟς (8).jpg
 

 

--

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search