• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο αναπληρωτής εκπαιδευτικός και μουσικός Χρ. Διαμαντής

December 28, 2021 750

Ένας ακόμα εκπαιδευτικός έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Πρόκειται για τον αναπληρωτή καθηγητή μουσικής Χρήστο Διαμαντή, από την Καρδίτσα, ο οποίος εργαζόταν σε σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας και πέθανε σε ηλικία μόλις 34 χρόνων. Ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, συγκεκριμένα, θρομβοφιλία. Ο 34χρονος ήταν ποιητής και μουσικός, ιδιαίτερα δραστήριος καλλιτεχνικά, αφού είχε γράψει τρεις ποιητικές συλλογές, μουσικές για τραγούδια και θεατρικά έργα.

Σύμφωνα με το krinitrikalon.gr ο 34 χρονος εργαζόταν ως αναπληρωτής μουσικής στα Γυμνάσια Φαρκαδόνας και Οιχαλίας, καθώς επίσης και στα Γυμνάσια Οξύνειας, Αμπελίων και 1ο Καλαμπάκας.

Ο εκπαιδευτικός είχε νοσήσει με κορονοϊό πριν περίπου ένα μήνα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στην συνέχεια στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Μετά από μια μάχη 35 ημερών έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, βυθίζοντας στο πένθος την σύζυγό του, γονείς και αδέλφια.

Ο 34χρονος ήταν πατέρας ενός βρέφους 1 έτους.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των δυο σχολείων του Δήμου Φαρκαδόνας, μιλούν για ένα άριστο εκπαιδευτικό, συνεργάσιμο και πρόθυμο να μεταδώσει τις γνώσεις του, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search