Print this page

«Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών καθηγητής από την Καρδίτσα

January 02, 2022 503

«Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών καθηγητής από την Καρδίτσα - Δίδασκε σε σχολεία της Λάρισας - Θλίψη για το νέο πρόωρο θάνατο εκπαιδευτικού
Θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας η είδηση του ξαφνικού θανάτου του εκπαιδευτικού, Γιώργου Αντωνίου, που δίδασκε Μηχανολογία στο 2ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΚ Λάρισας.

Σύμφωνα με το paidis.com, ο άτυχος εκπαιδευτικός έφυγε το πρωί της Πρωτοχρονιάς προδομένος από την καρδιά του στο προαύλιο εκκλησίας στη γενέτειρά του, την Καρδίτσα, όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τη δοξολογία για το νέο έτος.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρδίτσας με διασώστες που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 58χρονος διακομίσθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο χρόνος της κηδείας του.

Ο άτυχος 58χρονος αφήνει πίσω τη σύζυγό του, τα δύο τους παιδιά και τους γονείς του.

Πριν από λίγα χρόνια έφυγε επίσης προδομένος από την καρδιά και ο αδελφός του.

Ψήφισμα του 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΙ 1ου ΕΚ
Σε ψήφισμά τους, οι διευθύνσεις και οι σύλλογοι διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ και του 1ου Ε.Κ. Λάρισας αναφέρουν:

«Οι διευθύνσεις και οι σύλλογοι διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ και του 1ου Ε.Κ. Λάρισας που συνεδριάσαμε εκτάκτως στο άγγελμα του αδόκητου θανάτου του συναδέλφου μας, Γεωργίου Αντωνίου, εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια ενός εξαίρετου ανθρώπου και ενός άψογου εκπαιδευτικού που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αποφασίσαμε να παραστούμε σύσσωμοι στη νεκρώσιμη ακολουθία και να καταθέσουμε στεφάνια στη μνήμη του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.