Print this page

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δ. Γεώργας

January 02, 2022 737
 
Έφυγε από τη ζωή εκπαιδευτικός και επί χρόνια μέλος του ΔΣ και πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Γεώργας
 
Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ Νικηφόρος Κωνσταντίνου
 
Αναλυτικά η ανάρτηση:
 
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και στα χιλιάδες μέλη της παράταξης την ΔΑΚΕ Καθηγητών για την απώλεια ενός από τα ιστορικότερα συνδικαλιστικα στελέχη της εκπαίδευσης τον Δημήτρη Γεώργα.
Απόγονο της Αργολικής γης που υπηρέτησε την εκπαίδευση και τον συνδικαλισμό από όλες τις θέσεις με ήθος, τιμιότητα και ανιδιοτέλεια, φτάνοντας μέχρι την θέση του Προέδρου της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας του Δημοσίου (ΟΛΜΕ).
Είχα την ευτυχή συγκυρία να τον γνωρίσω και να αποτελέσει τον συνδικαλιστικό μου μέντορα στα πρώιμα χρόνια της πορείας μου που σημάδεψαν κάθε μου βήμα και απόφαση.
Καλό ταξίδι πνευματικε μου πατέρα και καλό Παράδεισο.
Νικηφόρος
 
Η Ανακοίνωση του Προέδρου της ΟΛΜΕ

Έφυγε από κοντά μας ο πρώην πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε. Δ. Γεώργας. Υπήρξε πολίτης συνετός που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και ήθος την Εκπαίδευση και αγωνίστηκε με σθένος για την υπεράσπιση του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της. Μαχητής και έντιμος συνδικαλιστής επιβραβεύτηκε από τους/ τις συναδέλφους και κατέκτησε επάξια θέσεις μάχης στην Ομοσπονδία μας.

Η Ο.Λ.Μ.Ε. αποχαιρετά τον πάντα χαμογελαστό Δημήτρη που με την ευγενική παρουσία του κατέγραψε τη θετική προσφορά του στην ιστορική της πορεία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ούριος ο άνεμος στο ταξίδι του προς το επέκεινα.

Θ. Τσούχλος

Πρόεδρος Ο.Λ.Μ.Ε.

Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΡΓΑ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε θρηνεί την απώλεια του παλαιού συναγωνιστή και τέως Προέδρου της ΟΛΜΕ Δημήτρη Γεώργα. Ο Δημήτρης επί σειρά ετών έδωσε τη μάχη του υποστηρίζοντας τις ιδέες της παράταξης για μία αναβαθμισμένη Δημόσια Εκπαίδευση. Ο κλάδος, αναγνωρίζοντας την προσφορά του, τον τίμησε με το ύψιστο αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ της ΟΛΜΕ. Ευχόμαστε στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Δημήτρη!!!

Για την Εκτελεστική Επιτροπή

Ο  Πρόεδρος                                    O Γενικός Γραμματέας

Παπαχρήστος Νίκος                        Κωνσταντίνου Νικηφόρος
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.