Print this page

Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο της καθηγήτριας Άννας- Μαρίας Αθανασάτου

January 04, 2022 751

Θλίψη στην Πάτρα και την Κεφαλονιά για την 42χρονη Αννα Mαρία Αθανασάτου, που “έφυγε” από καρκίνο μετά από μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια. 

Πρόκειται για την αδελφή του δημοσιογράφου Χριστόδουλου Αθανασάτου, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη, ο οποίος έγραψε:

“Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την απώλεια της αδερφής μου. Η Άννα Μαρία έφυγε ξημερώματα παραμονής πρωτοχρονιάς σε ηλικία 42 ετών, χτυπημένη από μεταστατικό καρκίνο του μαστού, με τον οποίο έδωσε γενναία μάχη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Ένας φωτεινός ανθρωπος, το καλό μου παράδειγμα, σύμβουλος και συμπαραστάτης μου στα δύσκολα. Ευχαριστω την Δρ. Αθήνα Χριστοπούλου και τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλον αυτόν τον καιρό να την κρατήσουν στην ζωή. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές. Δεν υπάρχουν αντίο στον δρόμο μας. Εύχομαι υγεία σε όλους”.

Θλίψη και στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κεφαλονιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης αναφέρει:


Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συναδέλφου Άννας- Μαρίας Αθανασάτου, η οποία υπηρέτησε στο Γυμνάσιο της Σάμης κατά την περίοδο 2005-2012.
Ο πρόωρος χαμός της στερεί τη Δημόσια Εκπαίδευση από μια δημιουργική παρουσία και συνεπή προσφορά, ενώ οι συνάδελφοι και οι μαθητές που τη γνώρισαν θα τη θυμούνται πάντοτε με αγάπη.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.