• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Παράρτημα Κέρκυρας: Θλίψη για την απώλεια του μαθηματικού Μπάμπη Δημητριάδη.

February 12, 2022 441

 Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών, ο Χαράλαμπος Δημητριάδης, μαθηματικός και αθλητής του ΚΓΣ

H Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Παράρτημα Κέρκυρας με ανακοίνωσή της εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μαθηματικού, Μπάμπη Δημητριάδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το παράρτημα Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του αγαπητού και εκλεκτού συναδέλφου Μπάμπη Δημητριάδη.

Ο Μπάμπης Δημητριάδης υπήρξε διακεκριμένο μέλος της μαθηματικής κοινότητας, ενεργό μέλος του παραρτήματος και δάσκαλος πολλών από μας.

Εκφράζουμε στο συνάδελφο Γιάννη Δημητριάδη και στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Μάριος Μαγιολαδίτης

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ Γ.Σ. 1893

Η οικογένεια του Κερκυραϊκού Γ.Σ.εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Χαράλαμπου Δημητριάδη, του δικού μας Μπάμπη.

Αυτό τον Άριστο οικογενειάρχη , αξεπέραστο δάσκαλο , καλό άνθρωπο γεμάτο καλοσύνη, είχε την τύχη ο ιστορικός Κερκυραϊκός να τον έχει στο πλευρό του έως την τελευταία του στιγμή. Αθλητής αρχικά του συλλόγου μας με διακρίσεις, υπηρέτησε επί σειρά δεκαετιών ως παράγων αποσπώντας την εκτίμηση αλλά και τον σεβασμό των συνεργατών του.

Ο ακούραστος αυτός εργάτης του στίβου μέχρι και το τέλος επικοινωνούσε τηλεφωνικά για να μαθαίνει πως πάει ο αγαπημένος του σύλλογος.
Φεύγοντας αφήνει ως παρακαταθήκη σε εμας, ότι με την συμπεριφορά και την εν γένει ζωή του μας διδαξε. Στο καλό αγαπημένε μας φίλε, όπου και εαν είσαι, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι θα είσαι πάντα κοντάς μας.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search