• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας: Δυσαναπλήρωτο το κενό του Δημήτρη Κρεμαστινού - Το απόγευμα το τελευταίο αντίο

May 09, 2020 32

 

Τον Δημήτρη Κρεμαστινό αποχαιρετά η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας.

Αναλυτικά, στο συλλυπητήριο μήνυμα που εξέδωσε:

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός αφού έδωσε τη μάχη για περισσότερες από 40 μέρες δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή και το Κίνημα Αλλαγής Κέρκυρας αποχαιρετούν με θλίψη ένα άνθρωπο σύμβολο, ένα σπουδαίο άνθρωπο, ένα λαμπρό επιστήμονα, ένα φλογερό πατριώτη, ένα μαχητή της Δημοκρατικής Παράταξης, βουλευτή, αντιπρόεδρο της Βουλής και υπουργό. Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη και στην παράταξη μας.

Το απόγευμα στη Ρόδο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κρεμαστινό

 

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 78 ετών έπειτα από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό στον «Ευαγγελισμό».

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού και η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο της Ρόδου, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκκλησία θα επιτραπεί να βρίσκονται ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι.

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κρεμαστινό

Σύσσωμος την Παρασκευή ο πολιτικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κρεμαστινό με όλες τις ανακοινώσεις να κάνουν λόγο για έναν ξεχωριστό σε ήθος πολιτικό. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο Κρεμαστινός υπηρέτησε την ιατρική και την πολιτική με μετριοπάθεια και ήθος ενώ ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστήμη και η πολιτική έχασαν ένα επίλεκτο στέλεχός τους.

 

Την θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του αγαπημένου φίλου Δημήτρη Κρεμαστινού. Χάσαμε σήμερα έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν λαμπρό επιστήμονα, ένα φλογερό πατριώτη, ένα Μαχητή της Δημοκρατικής Παράταξης, βουλευτή, αντιπρόεδρο της Βουλής, υπουργό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κρητική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search