• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για τον θάνατο του Μάκη (Σταμάτη) Χρυσικόπουλου

March 25, 2022 652

 

Μεγάλη θλίψη στον κόσμο του αθλητισμού και σε όλη την Κέρκυρα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου  του Μάκη (Σταμάτη) Χρυσικόπουλου. Πραγματικά από τους πρωτεργάτες του ποδοσφαίρου σε δύσκολες δεκαετίες πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες όχι μόνο στη Λευκίμμη, τη γενέτειρά του και στον αγαπημένο του ΑΠΟΛ, αλλά σε όλη την Νότια Κέρκυρα. Ο άνθρωπος που «έμαθε ποδόσφαιρο» τη Νότια Κέρκυρα. Θα μπορούσε κανείς να γράφει για ώρες για τη συνολική προσφορά του Μάκη στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Θα τον αδικούσαμε αν μέναμε μόνο στην αθλητική πλευρά. Γιατί γενικά ήταν ένας κοινωνικός και με ήθος άνθρωπος γνωστός και αγαπητός σε όλη την Κέρκυρα. Ευγενής και καλοσυνάτος, τίμιος καλός επαγγελματίας, εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας. Ξεχώριζε για τις δημοκρατικές αξίες και τους αγώνες. Όσοι τον γνωρίσαμε θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας

«Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει την βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Σταμάτη Χρυσικόπουλου, πατέρα του μέλους της Ε.Ε Ε.Π.Σ.Κ, Νίκου Χρυσικόπουλου.

Ο Σταμάτης υπήρξε ένας εργάτης του ποδοσφαίρου κι ένας πραγματικός δάσκαλος στην Λευκίμμη. Τον αποχαιρετούμε με νοσταλγία και απέραντο σεβασμό. Καλό ταξίδι δάσκαλε.

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ.Κ αποφάσισε να:

  1. Να καταθέσει στεφάνι
  2. Να παραστεί ο Πρόεδρος και μέλη της Ε.Ε στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου.

Αιωνία η μνήμη του».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search