• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Οι Αργυράδες θρηνούν τον δικό τους «Ξανθόπουλο»!

March 26, 2022 467

 

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Σπύρου Καββαδία του Χαράλαμπου που ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Ξανθόπουλος» σκόρπισε τη θλίψη στις Αργυράδες. Ο Σπύρος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρονών στο Μάντσεστερ της Αγγλίας που κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό και ξεχώριζε για την καλοσύνη του, το χιούμορ και τα πειράγματά του. Ήταν η χαρά και η διασκέδαση της παρέας!

Αγαπούσε με πάθος το χωριό και τον Κρόνο. Είναι χαρακτηριστικά στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΟ Κέρκυρα τα μηνύματα αγωνίας και αγάπης για την ομάδα μέσω FACEBOOK

Από παιδί πάντα παρών ο Σπύρος σε κάθε παρέα, σε κάθε εκδήλωση. Εξωστρεφής, κοινωνικός, δοτικός και μεγάλο πειραχτήρι! Εκεί ψηλά θα πειράζει και θα κάνει πλάκα και στους ... Αγγέλους! Σε εμάς εδώ θα μας λείπει πολύ!

Το drepani.gr (argyrades.gr) εκφράζει στην οικογένεια και τους συγγενείς τα θερμά συλλυπητήρια.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search