• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Ανθρωπιά και προσφορά από την Καίτη Καββαδία – Ράβει μάσκες

May 14, 2020 5324

 

Η Αργυραδίτισσα Καίτη Καββαδία εδώ και περίπου 15 μέρες ράβει αδιάκοπα μάσκες αφιλοκερδώς ως εθελόντρια του συλλόγου Partner für Korfu παραδίδοντας έτσι μαθήματα ανθρωπιάς και προσφοράς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού. Μέχρι τώρα έχει ράψει εκατοντάδες μάσκες με τα υλικά προσφορά του Συλλόγου Partner für Korfu που τα έχει προσφέρει στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Δήμου Κέρκυρας, στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αργυράδων, στη Βοήθεια στο σπίτι του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και σε άλλες δομές.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Partner für Korfu και η πρόεδρος κ.Multhaupt-Meckel δώρισε ένα μηχάνημα γυναικολογικού υπερήχου και ένα μικροσκόπιο για τις ανάγκες του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΓΝ Κέρκυρας.

Μετά από δική μας επιμονή η Καίτη Καββαδία δέχτηκε να πει δυο κουβέντες στο www.argyrades.gr (drepani.gr) «Κανονικά δεν έπρεπε να μιλήσω, γιατί κάθε προσπάθεια και προσφορά προς τους συνανθρώπους μας πρέπει να γίνεται σεμνά και ταπεινά. Λόγω της στενής μας σχέσης θέλω να πω ότι ένιωσα την ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο να βοηθήσω με αυτό που μπορώ. Η ανταπόκριση του κόσμου, όταν είχε ανάγκη ο εγγονός μου Δημήτρης ήταν συγκινητική και με έχει κάνει και μένα πολύ ευαίσθητη. Ιδιαίτερα η πρόεδρος του Συλλόγου Partner für Korfu  κ.Multhaupt-Meck μας συμπαραστ΄σθηκε και μας στήριξε πάρα πολύ σαν στενός συγγενή.  Έτσι όταν ακούστηκε η ιδέα για το ράψιμο μασκών, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο μας κάνει αληθινούς ανθρώπους.»

Η Προϊσταμένη της δομής Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Δήμου Κέρκυρας κ. Βάσω Κουρσάρη σε ανάρτησή της, όπου γνωστοποίησε και τη δράση της Καίτης Καββαδία αναφέρει:

«Ευχαριστούμε την εθελόντρια του συλλόγου Partner für Korfu Καίτη Καββαδία από τους Αργυράδες , που ράβει αφιλοκερδώς μάσκες, για να μπορεί η δομή μας να προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόσφατα στάλθηκαν και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αργυράδων και συνεχίζουμε για Βοήθεια στο Σπίτι στη Νότια Κέρκυρα του Συνδέσμου Προστασίας και Αλληλεγγύης Κέρκυρας. Όποιος μπορεί και θέλει να προσφέρει εθελοντικά να βοηθήσει την κυρία Καίτη , παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί της. Όσο περισσότεροι , τόσο καλύτερα...»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search