• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Κηδεία 14χρονου – Το συγκινητικό μήνυμα των συμμαθητών του (Photos)

May 18, 2022 336

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο του 14χρονου μαθητή από τα Κάτω Πατήσια που αυτοκτόνησε την Κυριακή (15/5) μέσα στο δωμάτιό του.

Τραγικές φιγούρες στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων ήταν οι γονείς και ο αδελφός του 14χρονου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο γιος και αδελφός τους έφυγε από τη ζωή, βάζοντας ο ίδιος τέρμα, μέσα στο παιδικό του δωμάτιο με μια θηλιά που έφτιαξε με τη ζώνη του.

Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν και συμμαθητές του, φορώντας λευκές μπλούζες και κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα.

«Μάκη ζεις, σ’ αγαπούσαμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα» το συγκινητικό μήνυμα που έγραφε ένα από τα στεφάνια στην κηδεία του 14χρονου μαθητή, που αυτοκτόνησε με τραγικό τρόπο στο δωμάτιό του την περασμένη Παρασκευή, και πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη στο κοιμητήριο των Αγίων Αναργύρων.

 

Συνεχίζονται οι έρευνες

Τι δείχνουν τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση

Ήδη έχουν στα χέρια τους την έκθεση της ιατροδικαστή, που δείχνει ότι το παιδί απαγχονίστηκε χρησιμοποιώντας ως θηλιά την κουλουριασμένη ζώνη του. Ο θάνατος επήλθε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ενώ στο δωμάτιο δεν υπήρχε άλλο πρόσωπο. Επίσης, ο ανήλικος δεν άφησε πίσω του σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

 

Ο 14χρονος είχε στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είναι αυτό που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Ο κύκλος των καταθέσεων στην υπό εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο του 14χρονου έχει ήδη ανοίξει και έχουν καταθέσει ο πατέρας του, ο αδελφός του και καθηγητές, ενώ τις επόμενες ημέρες και όταν καταστεί δυνατό θα καταθέσει και η μητέρα του, η οποία ζούσε με το παιδί.

Ερευνάται ακόμη το ενδεχόμενο ο 14χρονος να κατέληξε απαγχονισμένος στο δωμάτιό του παρακινούμενος από ένα challenge που διακινείται στο TikTok.

Παράλληλα ερευνώνται οι ηλεκτρονικές συσκευές του παιδιού που αναμένεται να δώσουν σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search