• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Συμπαρίσταται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών για τις 26, 27, και 28 Μαΐου 2022

May 24, 2022 1112

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας συμπαρίσταται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών που έχουν εξαγγελθεί για τις 26, 27, και 28 Μαΐου 2022. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας 

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου

Η προστασία της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον τομέα της διάγνωσης, αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς σκοπούς του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας. Αυτό όμως απειλείται από την οικονομική ασφυξία στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των εργαστηριακών γιατρών με τις πολιτικές υγείας των τελευταίων 10 ετών.
Σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος στην χτεσινή τηλεδιάσκεψη, όπου μετείχαν ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, οι Πρόεδροι όλων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και το Συντονιστικό Όργανο των Κλινικοεργαστηριακών γιατρών, καταδίκασε τα άδικα μνημονιακά μέτρα της αναγκαστικής επιστροφής χρημάτων (clawback) και της υποχρεωτικής έκπτωσης (rebate) τα οποία αποτελούν την ταφόπλακα στην βιωσιμότητα των εργαστηρίων.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας συμπαρίσταται και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών γιατρών που έχουν εξαγγελθεί για τις 26, 27, και 28 Μαΐου 2022.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search