• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θρήνος στην εκπαιδευτική κοινότητα του Πειραιά

June 29, 2022 949

 

Θρήνος στην εκπαιδευτική κοινότητα του Πειραιά από τον ξαφνικό θάνατο του Αποστόλη Μανωλούδη, διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού. τραγική σύμπτωση ότι ο θάνατός του συνέβη μία ημέρα πριν βγει στην σύνταξη και πριν την ονομαστική του εορτή. Υπήρξε μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, για πάνω από 20 χρόνια, με σταθερή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου, στις Γενικές Συνελεύσεις, στις αρχαιρεσίες, στους αγώνες ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, στις απεργίες.

Μόλις πριν λίγες ημέρες πήρε για τελευταία φορά μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, όπως έλεγε με καμάρι ο ίδιος, αφού ήταν γνωστό πως είχε καταθέσει τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

 

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο Αποστόλη Μανωλούδη, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σήμερα 29/6/2022, μία ημέρα πριν βγει στην σύνταξη και πριν την ονομαστική του εορτή.

Ο συνάδελφος Αποστόλης Μανωλούδης, Μαθηματικός, διετέλεσε μέχρι και σήμερα Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού, υπηρέτησε για πολλά χρόνια σαν εκπαιδευτικός και σαν Υποδιευθυντής στο 4ο ΓΕΛ Κορυδαλλού.

Υπήρξε μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Πειραιά, για πάνω από 20 χρόνια, με σταθερή συμμετοχή στη ζωή του σωματείου, στις Γενικές Συνελεύσεις, στις αρχαιρεσίες, στους αγώνες ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική, στις απεργίες.

Μόλις πριν λίγες ημέρες πήρε για τελευταία φορά μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 20ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, όπως έλεγε με καμάρι ο ίδιος, αφού ήταν γνωστό πως είχε καταθέσει τα χαρτιά για την συνταξιοδότησή του. Δεν πρόλαβε όμως.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το ζεστό, γεμάτο ειλικρίνεια χαμόγελό του, για την σεμνότητά του, την ανιδιοτέλειά του, την υπομονή του. Υπήρξε παράδειγμα συναδέλφου, παράδειγμα εκπαιδευτικού.

Ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους μας, αλλά και τους μαθητές του, στους οποίους δίδαξε με αγάπη τα Μαθηματικά για πολλές δεκαετίες.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, στους συναδέλφους, αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού και του 4ου ΓΕΛ Κορυδαλλού.

Δυσκολευόμαστε πολύ να πιστέψουμε πως έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Καλό ταξίδι γλυκέ μας συνάδελφε, καλό ταξίδι γλυκέ μας Αποστόλη.

Η Αρχοντία Παπαδοπούλου πρώην Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά αναφέρει σε ανάρτησή της στα social mediaQ

Ο συνάδελφος Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Κορυδαλλού Απόστολος Μανωλούδης, "έφυγε" σήμερα ξαφνικά από κοντά μας. Ως Προϊσταμένη του 2ου Γραφείου Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά είχα συνεργαστεί μαζί του για μια δεκαετία και γνωρίζω καλά την προσφορά του και την επιστημοσύνη του.

Ένας αξιόλογος και ευσυνείδητος Εκπαιδευτικός, ένας ευγενής Άνθρωπος με ήθος, συστολή και αξιοπρέπεια. Με περισσή αγάπη και φροντίδα για τους μαθητές του και το σχολείο. Ακάματος και πάντα με χαμόγελο. Πρόσφατα είχαμε μιλήσει και μου είχε πει ότι θα αποχωρούσε από την Υπηρεσία στο τέλος του σχ. έτους. Του είχα ζητήσει να το ξανασκεφτεί επειδή εκπαιδευτικοί όπως εκείνος χρειάζονται στην Εκπαίδευση. Αλλά είχε πάρει την απόφασή του. Και "αποχώρησε" μία ημέρα πριν τη λήξη του διδακτικού έτους.

Συνάδελφε και φίλε Αποστόλη σε ευχαριστώ για την μακρόχρονη συνεργασία μας, για τα πολύ καλά σου λόγια που μου είπες στην τελευταία μας συνομιλία. Ο Θεός ας σε ανταμείψει για όσα πρόσφερες πιστός στο καθήκον σου ως Δάσκαλος και ας σε αναπαύσει ειρηνικά.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search