• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιάννης Νοτάκης

July 09, 2022 882
Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιάννης Νοτάκης μετά από πολύχρονη μάχη

Συνάδελφε, Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα για την εμβρίθεια, το ήθος και τη σταθερή σου θέση πάντα πλάι στους αδικημένους.

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης : Συλλυπητήριο για το συνάδελφο Γιάννη Νοτάκη

 

Η Ε’ ΕΛΜΕ αποχαιρετά με οδύνη το συνάδελφο Γιάννη Νοτάκη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη. Ήταν πάντα παρών σε όλους τους αγώνες του κλάδου, πάντα πλάι στους συναδέλφους που αντιμετώπιζαν προβλήματα και ανταποκρίθηκε με αυταπάρνηση σε όλες τις συνδικαλιστικές θέσεις, που του είχαν αναθέσει οι συνάδελφοι με την ψήφο τους. Εκλεγόταν επί χρόνια στο ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ και στο ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, όπου υπηρέτησε με συνέπεια τα συμφέροντα του κλάδου. Οι συνάδελφοι τον τιμούσαν με την ψήφο τους, ακόμα και τα τελευταία χρόνια που η ασθένεια τον κρατούσε μακριά από την πρώτη γραμμή του αγώνα.

 

Συνάδελφε, Γιάννη θα σε θυμόμαστε πάντα για την εμβρίθεια, το ήθος και τη σταθερή σου θέση πάντα πλάι στους αδικημένους. Το ενδιαφέρον σου για όλα τα θέματα που αφορούν το περιεχόμενο του σχολείου, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τα δικαιώματά τους, άνοιξε δρόμους και έδωσε ώθηση στους αγώνες μας. Έφυγες άδικα, τόσο νωρίς, αλλά άφησες πίσω σου ένα παράδειγμα αγνού και υπεύθυνου αγωνιστή που θα μας εμπνέει πάντα.

Στη σύζυγό του, τα παιδιά του, τους οικείους του και τους συντρόφους του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                        Η γραμματέας

 

 

Χρήστος Ζαγανίδης                 Ειρήνη Σωπιάδου

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search