• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη και οδύνη για τον θάνατο του εκπαιδευτικού Κώστα Ανδριανουπολίτη

July 10, 2022 740

Έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Ανδριανουπολίτης, καθηγητής στην Τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση, Πρόεδρος της ΕΕΤΕΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συλλυπητήριο μήνυμα
Βουβή θλίψη και οδύνη στο άκουσμα της είδησης. Συγκλονισμένοι όλοι στο ΔΣ της ΟΛΤΕΕ μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, μάθαμε για την ανεπάντεχη απώλεια του προέδρου της ΕΕΤΕΚ Κωνσταντίνου Ανδριανουπολίτη. Σύσσωμοι, όλοι οι εκπαιδευτικοί της ΤΕΕ αποχαιρετούν έναν αγωνιστή της ΤΕΕ και εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Βαθιά χαραγμένα στις καρδιές μας θα μείνουν τα λόγια του κάθε φορά που μας μιλούσε για το όραμά του για την ΤΕΕ.

 

Τομέας Παιδείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής:Θρήνος για τον Κωνσταντίνο Αδριανουπολίτη

Έφυγε από κοντά μας, ξαφνικά και αναπάντεχα, ο συνάδελφός μας και καλός φίλος μας Κωνσταντίνος Αδριανουπολίτης. Ο Κώστας υπήρξε διαχρονικά πολιτικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής και του εκπαιδευτικού κινήματος, μέλος του Τομέα Παιδείας, στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας στη δεκαετία του 1990. 

Ήταν πρωτοπόρος στον αγώνα για την προαγωγή της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Υπήρξε συστηματικός ερευνητής και τακτικός αρθρογράφος στα θέματα εκπαίδευσης. Ήταν δημιουργικός εκπαιδευτικός, αγωνιστής της ζωής και της παιδείας. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 12.7.2022, 10.30 π.μ. στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search