Print this page

Έφυγε από τη ζωή ο Τσαριτσανιώτης εκπαιδευτικός Θωμάς Βελώνης

August 15, 2022 512

 

 

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο εκπαιδευτικός και διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, με καταγωγή από την Τσαριτσάνη, Θωμάς Βελώνης του Αθανασίου, 60 Χρόνων.
Ο εκπαιδευτικός Θωμάς Βελώνης, υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας για το μνημόσυνο φιλικού του προσώπου.
Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ που έφτασε στο χώρο, καθώς και του ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, ο εκπαιδευτικός που ήταν διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, κατέληξε.

Οι δάσκαλοι για τον δάσκαλο…. “θα κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας”

Με θλίψη και οδύνη λάβαμε την πληροφορία του θανάτου του συναδέλφου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Κοζάνης και διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης , Βελώνη Θωμά. Ο συνάδελφος , αγωνιστής , δάσκαλος και φίλος Θωμάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση ως μαχόμενος δάσκαλος από πολλές θέσεις ευθύνης τόσο σε διοικητικό όσο και σε συνδικαλιστικό επίπεδο. Στο ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης εκλεγμένο μέλος επί σειρά ετών αγωνίστηκε με σθένος και αποφασιστικότητα για τον κλάδο.

Αγαπητέ συνάδελφε Θωμά , αντιπρόεδρε του Συλλόγου μας, φίλε και συναγωνιστή, όλοι εμείς οι συναγωνιστές σου στο Δ.Σ του Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης θα κρατήσουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας το ήθος , την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια που χαρακτήρισαν την πορεία σου.

Καλό σου ταξίδι Θωμά…καλό σου παράδεισο…κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά σου σε αυτές τις δύσκολες και τραγικές στιγμές …..θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Σύλλογος θα παρευρεθεί στην Τελετή που θα γίνει την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 5.30 μ.μ στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης.

ΤΟ Δ.Σ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.