• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 49χρονος εκπαιδευτικό Βασίλης Φλώρος

August 23, 2022 1672

 

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο Ζηλευτό Φθιώτιδας την απώλεια του Βασίλη Φλώρου που έφυγε σε ηλικία 49 ετών. Καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα ο Βασίλης εργαζόταν σε σχολείο της Αθήνας, τις διακοπές του όμως τις περνούσε στο χωριό του με την οικογένειά του. Αν  και δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, κανείς δεν περίμενε ότι μια λοίμωξη που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο Λαμίας θα  είχε τραγική κατάληξη.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Ζηλευτό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για  τον αγαπημένο τους Βασίλη που ξεχώριζε για την  ευγένεια και την καλοσύνη του.

Τον Βασίλη Φλώρο θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη (24/8) στις 2 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο  αγαπημένο του χωριό.

Τραγική σύμπτωση ότι την ίδια μέρα πέθανε ξαφνικά ο μαθηματικός Ηλίας Αυγέρης σε ηλικία 56χρονών από ένα άλλο χωριό της Φθιώτιδας  την Καστανιά Υπάτης. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search