• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θρήνος για τον 34χρονο Σπύρο Μπεσίρη

September 13, 2022 1834

 

Θρήνος στη Νότια και σε όλη την Κέρκυρα από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 34χρονου  Σπύρου Μπεσίρη που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στα Βασιλάτικα που κατοικούσε μόνιμα.

Η βουτιά του Σπύρου σε πισίνα ξενοδοχείου της ευρύτερης περιοχής στις 27 Μάη αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του. Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Έδωσε σκληρή μάχη περίπου τρεισήμισυ μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Σπύρος ξεχώριζε για τον σπάνιο χαρακτήρα του. Όλοι όσοι τον γνώρισαν και ακόμα περισσότερο συνεργάστηκαν μαζί του μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Πολύ εργατικός και τίμιος, φιλότιμος και τόμπρος. Για αυτό και ήταν πολύ αγαπητός. Έπαιζε ποδόσφαιρο και φόρεσε τη φανέλα του Αετού Κουσπάδων, του ΑΟ Βασιλατίκων και του Φαίακα Μαραθιά.

Στερνό αντίο την Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη στι 5μμμ στον ΙΝ Αγίου Νικολάου στο Νεοχωράκι.

To drepani.gr (argyrades.gr) εκφράζει την οδύνη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του Σπύρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search