• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Την Παρασκευή 23/9 το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα Λιναρδή

September 22, 2022 977
Την Παρασκευή 23/9 το τελευταίο αντίο στην Αλεξάνδρα Λιναρδή στο νεκροταφείο στο Σχιστό (ΙΝ. Αγίου Γερασίμου) στις 2μμ

Θρήνος στην εκπαιδευτική κοινότητα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά από την είδηση του θανάτου της φιλολόγου Αλεξάνδρας Λιναρδή. Η Αλεξάνδρα άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 52 ετών από καρδιακή ανακοπή τα ξημερώματα της Τετάρτης 21/9 στο Νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.

Η Αλεξάνδρα κατοικούσε μόνιμα στη Νίκαια, φοιτούσε στο 1ο ΓΕΛ Νίκαιας και σπούδασε Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ξεχώριζε για την ευγένεια και την καλοσύνη της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από όλους όσοι τη γνώριζαν, μια εξαιρετική παιδαγωγός, μητέρα και σύζυγος. Είχε προσφέρει τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες της ως αναπληρώτρια σε πολλά σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά (1ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας, 1ο – 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου – ΓΕΛ Αίγινας κ.α)  αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στις/στους συναδέλφους της για το ήθος και την ευσυνειδησία της ως εκπαιδευτικός και ως άνθρωπος. Πέρυσι διορίστηκε ως μόνιμη και φέτος θα αναλάμβανε υπηρεσία στο Γυμνάσιο Κυψέλης στην Αίγινα. Οι μαθητές της την αγαπούσαν για την καλοσύνη της, την αγάπη που τους έδειχνε, αλλά για την επιστημονική και παιδαγωγική συγκρότησή της. Πολύ αγαπητή και συνεργάσιμη με όλους τους συναδέλφους, αφού ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αρχές και ήθος.

 

Η αναχώρησή της είναι μια μεγάλη απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα και για όλους όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, να συνεργαστούν μαζί της, να της εμπιστευτούν τα παιδιά τους, για τα οποία η ίδια έδινε τα πάντα! Και ακόμα πιο μεγάλη για τα δυο παιδιά της, το σύζυγό της και τους συγγενείς της.

Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αίγινας

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Αίγινας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την τραγική απώλεια της συναδέλφου  Αλεξάνδρας Λιναρδή.

Από την πρώτη στιγμή που η Αλεξάνδρα ήρθε στο σχολείο μας την αγαπήσαμε για το χαμόγελό της , την ευγένεια της ψυχής της και την αγάπη της για τους μαθητές της. Ξέρουμε ότι και η ίδια αγάπησε το σχολείο μας και είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει και φέτος.

Η είδηση του θανάτου της μας συγκλόνισε , γιατί η Αλεξάνδρα ήταν ένας νέος άνθρωπος που είχε πάρα πολλά ακόμα να προσφέρει στην εκπαίδευση και στην οικογένειά της. Θα την θυμόμαστε πάντα για όλα όσα μοιραστήκαμε μαζί. 

 

Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους της.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search