Print this page

Θρήνος στο ποδόσφαιρο για τον ξαφνικό θάνατο του 61χρονου προπονητή Παντελή Παπαδιώτη

June 01, 2020 596

 

Θρήνος στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο από τον ξαφνικό θάνατο του 61χρονου προπονητή Παντελή Παπαδιώτη με θητεία σε αρκετές ομάδες της επαρχίας και της Κέρκυρας.

Ο Παντελής Παπαδιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1959 στον Ωρωπό Πρεβέζης, αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Ηγουμενίτσα.

Ήταν εκπρόσωπος της Θεσπρωτίας και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων.

Με την προπονητική ασχολήθηκε πριν 34 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 27 ετών, από τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας και στη συνέχεια δούλεψε στον Θεσπρωτό, στον Άρη Φιλιατών, στον Ναυπακτιακό Αστέρα, στον Αχέροντα Καναλακίου, στην ΑΕ Σπάρτης, στον Τηλυκράτη, στην Καστοριά, στον ΑΟ Παξών, στον Αχιλλέα Νυμφών, στην Δόξα Ωρωπού και τον ΑΟ Κάβου Κέρκυρας.


Συλλυπητήρια από ΑΟ ΠΑΞΩΝ

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παξών, συντετριμμένη αποχαιρετά τον Παντελή Παπαδιώτη. Ο Παντελής ήταν ο πρώτος επαγγελματίας προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Υπό τις οδηγίες του πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας επίδοση στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας όπου φτάσαμε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την σεζόν 2012-2013. Πιστός στρατιώτης, ήταν σαν μην έφυγε ποτέ από την ομάδα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα μας, βοηθώντας όπου του ζητήθηκε, την διοίκηση, τους προπονητές που τον διαδέχθηκαν και δείχνοντας συνεχώς το ενδιαφέρον του για τους παίχτες μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Παντελή σε ευχαριστούμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.

Συλλυπητήρια από τον Κρόνο

Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων για την απώλεια του Παντελή Παπαδιώτη. Καλό ταξίδι

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.