Print this page

Θρήνος στο ποδόσφαιρο για τον ξαφνικό θάνατο του 61χρονου προπονητή Παντελή Παπαδιώτη

June 01, 2020 499

 

Θρήνος στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο από τον ξαφνικό θάνατο του 61χρονου προπονητή Παντελή Παπαδιώτη με θητεία σε αρκετές ομάδες της επαρχίας και της Κέρκυρας.

Ο Παντελής Παπαδιώτης άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1959 στον Ωρωπό Πρεβέζης, αλλά κατοικούσε μόνιμα στην Ηγουμενίτσα.

Ήταν εκπρόσωπος της Θεσπρωτίας και μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων.

Με την προπονητική ασχολήθηκε πριν 34 χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 27 ετών, από τον πάγκο της Αναγέννησης Άρτας και στη συνέχεια δούλεψε στον Θεσπρωτό, στον Άρη Φιλιατών, στον Ναυπακτιακό Αστέρα, στον Αχέροντα Καναλακίου, στην ΑΕ Σπάρτης, στον Τηλυκράτη, στην Καστοριά, στον ΑΟ Παξών, στον Αχιλλέα Νυμφών, στην Δόξα Ωρωπού και τον ΑΟ Κάβου Κέρκυρας.


Συλλυπητήρια

ΑΟ ΠΑΞΩΝ

Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παξών, συντετριμμένη αποχαιρετά τον Παντελή Παπαδιώτη. Ο Παντελής ήταν ο πρώτος επαγγελματίας προπονητής στην ιστορία του συλλόγου. Υπό τις οδηγίες του πραγματοποιήσαμε την καλύτερη μας επίδοση στην Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας όπου φτάσαμε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου την σεζόν 2012-2013. Πιστός στρατιώτης, ήταν σαν μην έφυγε ποτέ από την ομάδα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα δίπλα μας, βοηθώντας όπου του ζητήθηκε, την διοίκηση, τους προπονητές που τον διαδέχθηκαν και δείχνοντας συνεχώς το ενδιαφέρον του για τους παίχτες μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Παντελή σε ευχαριστούμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.

ΑΟ ΚΑΒΟΣ:

Δυστυχώς αργά χτες το βράδυ ενημερωθήκαμε για τα δυσάρεστα νέα του αναπάντεχου θανάτου του Παντελή Παπαδιώτη, ο οποίος διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας στο πρώτο μισό της σεζόν που μας πέρασε. Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι ότι παρά τα 60 του χρόνια, ήταν ένας άνθρωπος με πάθος για το ποδόσφαιρο που σε ελάχιστους έχουμε δει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Παντελή...

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ:

Η οικογένεια του Α.Ο Αχιλλέα Νυμφών εκφράζει τα θερμά τις συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παπαδιωτη.
Ο Παντελής τέλεσε προπονητής της ομάδας μας την σεζόν 2016-17 και την οδήγησε στο τελικό του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το όνομα του θα είναι πάντα χαραγμένο με την ιστορία του Αχιλλεα.
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους!

 

 

 Κρόνος Αργυρλαδων

Θερμά συλλυπητήρια από την οικογένεια του Κρόνου Αργυράδων για την απώλεια του Παντελή Παπαδιώτη. Καλό ταξίδι

 

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ:

Η Αθλητική Ένωση Λευκιμμης μέσω του προέδρου της και των μελών του διοικητικού συμβουλίου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παντελή Παπαδιωτη.
Ο έμπειρος τεχνικός έφυγε πρόωρα και άδικα από την ζωή από ανακοπή καρδιάς.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι coach...

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ:

Η οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ θέλει να εκφράσει την θλίψη της για τον χαμό του Παντελή Παπαδιώτη, τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του!!

 

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ:

Το διοικητικό συμβούλιο του Ολύμπου Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιωτη για τον πρόωρο χαμό του.

 

 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ:

Ο Αστέρας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Παντελή Παπαδιωτη, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στο κερκυραϊκό, και όχι μόνο, ποδόσφαιρο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

 

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ:

Το Διοικητικο Συμβούλιο, το τεχνικο επιτελειο και οι αθλητές του Σωματείου μας , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του προπονητή Παντελη Παπαδιωτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή ...
Αιώνια του η μνήμη.....

 

ΟΦΑΜ:

Ένας κύριος εντός και εκτός γηπέδων δεν βρίσκεται πλέον ΚΟΝΤΑ μας.
Ο ΟΜΙΛΟΣ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του στην οικογένεια του Παντελή Παπαδιωτης.
Του προπονητή και φίλου που συνεργάστηκε με αρκετά σωματεία στο νησί μας και άφησε το στίγμα του στα ποδοσφαιρικα δρώμενα της βορειοδυτικής Ελλάδας.
Καλό ταξίδι κοουτς.

 

ΓΕΠ:

Το ΔΣ της ΓΕΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον άδικο και Αιφνίδιο χαμό του κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ !

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΟΤΙΝΩΝ:

Καλησπερα σε όλο το τοπικο πρωταθλημα. Θλιψη στον κοσμο του κερκυραϊκου ποδοσφαιρου, για τον τοσο προωρο θανατο του 60χρονου Παντελη Παπαδιωτη .
Το Δ.Σ του Κεραυνου Δραγωτινου ευχεται στην οικογενεια του ατυχου προπονητη τα θερμα συλληπητηρια !!!!
Ο Παντελης Παπαδιωτης υπηρξε ενας πολυ εμπειρος προπονητης στην Κερκυρα και σε αρκετες ομαδες που εδειξε πολλα πραγματα στο κερκυραϊκο ποδοσφαιρο!!!
Καλο ταξιδι coach !!!

 

BOΛΙΔΑ:

Το Δ. Σ. Της ομάδας μας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή παπαδιωτη για τον αιφνίδιο χαμό του... Καλό παράδεισο......

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.