• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 5 μμ, αποχαιρετούμε τον εκπαιδευτικό Κώστα Φραγκόπουλο, στον “Γαλαξία” (πλατεία Νέας Σμύρνης)

October 01, 2022 596

 

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στις 5 μμ, συνάδελφοι και φίλοι, αποχαιρετούν τον εκπαιδευτικό Κώστα Φραγκόπουλο, στον “Γαλαξία” στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο καθηγητής εικαστικών μαθημάτων Κώστας Φραγκόπουλος έφυγε απρόοπτα σκορπίζοντας μεγάλη θλίψη σε εκπαιδευτικούς και μαθητές

Ο Κώστας ήταν από τους πιο αγαπημένους εκπαιδευτικούς τόσο στους συναδέλφους του όσο και στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης στο οποίο υπηρέτησε πολλά χρόνια.

Ανοιχτό μυαλό, με δημοκρατικές αντιλήψεις, δεν έλειψε ποτέ από τις μεγάλες στιγμές του εκπαιδευτικού κινήματος ενώ διετέλεσε και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων.

Η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου και η Αγωνιστική Παρέμβαση της οποίας ο Κώστας ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search