• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θρήνος στους Αυλιώτες για τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Αυλωνίτη (Τίγρη)

October 03, 2022 372
 
Οι Αυλιώτες και η ποδοσφαιρική ομάδα Οδυσσέας Αυλιωτών, αλλά και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο θρηνούν ον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Αυλωνίτη (Τίγρη). Ο Δημήτρης είχε διατελέσει πρόεδρος του Οδυσσέα και διαχρονικά φανατικός υποστηρικτής του. Έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 75 χρονών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 4 Οκτώβρη στον ΙΝ Υ.Θ. της Παναγίας στους Αυλιώτες
 
Η ανακοίνωση του ΑΣ. Οδυσσέα
Η οικογένεια του Οδυσσέα από σήμερα το πρωί έγινε φτωχότερη μετά τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Αυλωνίτη (Τίγρη) πρώην πρόεδρο της ομάδας και φανατικού υποστηρικτή της όλα αυτά τα χρόνια .
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μήτση...
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "t ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ & ΘΕΙΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ) ΤΙΓΡΗΣ ΕΤΩΝ 75 ΗΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΨΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ I.NAO Y.O ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4/ 10/22 & ΩΡΑ 16.00 M.M M.M Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑ ΕΞΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΡΜΕΝΗΣ KEPKYPA ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗ- ΒΕΛΟΝΑΔΕΣ 26630 72085 6944535911 ΣΥΝΕΠΕΙΑ"
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search