Print this page

Απεβίωσε ο εκπαιδευτικός και πρώην δήμαρχος Καρδίτσας Κωνσταντίνος Παπαλός

November 16, 2022 411

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου, ο πρώην δήμαρχος Καρδίτσας και εκπαιδευτικός  Κωνσταντίνος Παπαλός, σε ηλικία 59 ετών. Σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και διετέλεσε δήμαρχος Κάμπου (2002 – 2010) και δήμαρχος Καρδίτσας (2011 – 2014).

 
 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12.00 μ. από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του:

Την ανακοίνωση του θανάτου του Κωνσταντίνου Παπαλού έκανε ο γιος του, Φίλιππος, λέγοντας ότι ο πατέρας του πάλεψε για δύο χρόνια με τον καρκίνο.

 

"Είμαι στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο αγαπημένος μου πατέρας, πρώην δήμαρχος Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Παπαλός, απεβίωσε στο 401 ΓΣΝΑ σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 κατά τις πρωινές ώρες , ύστερα από διετή μάχη με την επάρατη νόσο, πλαισιωμένος από όλη την οικογένειά του.

Την δύσκολη αυτή ώρα, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό προσωπικό του 401 ΓΣΝΑ, καθώς και προς τον προσωπικό ιατρό του, τον κ. Χριστοφιλάκη Χαράλαμπο.

 

Πατέρα μου, όπως πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες, που τόσο πολύ θαύμαζες, τα παιδιά οφείλουν να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Ομολογώ ότι στη δική σου περίπτωση, μας αναθέτεις, και στους τρεις γιους σου, ένα πολύ δύσκολο έργο…
Ας αναπαύεται η ψυχούλα σου…".

Δείτε την ανάρτηση:

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

 

Στη μνήμη του αλησμόνητου συναδέλφου Κωνσταντίνου Παπαλού
Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας  συναδέλφου Κωνσταντίνου Παπαλού. 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και όλος ο εκπαιδευτικός κλάδος του νομού μας εκφράζει τη βαθιά λύπη  και τα συλλυπητήριά του στους οικείους και φίλους του συναδέλφου Κωνσταντίνου, ενός  εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος του, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του, τίμησε τον  ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης.

Η εκπαιδευτική οικογένεια θρηνεί για τον πρόωρο χαμό ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επιστήμονα. 
Καλό Ταξίδι πολυαγαπημένε και αλησμόνητε Κωνσταντίνε, Ας είναι ελαφρύ το χώμα,  που σε σκεπάζει.
Αιωνία σου η μνήμη.

 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.