• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για τον θάνατο του καθηγητή Ιωάννη Ρίζου

December 24, 2022 554

Θλίψη στην κοινωνία του Αγρινίου και ιδιαίτερα στην εκπαιδευτική κοινότητα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου καθηγητή φυσικής Ιωάννη Ρίζου.

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών ενώ το «αντίο» ειπώθηκε χθες Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου σε πολιτική τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων (παλαιό Δημαρχείο) στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

 Ο συνάδελφός του Κώστας Κορδάτος γράφει χαρακτηριστικά: "Στον αγαπημένο συναγωνιστή, συνάδελφο και φίλο μου Γιάννη Ρίζο, απευθύνω ένα ύστατο χαίρε! Με την υπόσχεση, ότι θα συνεχίσουμε όρθιοι και με υψηλό φρόνιμα για τις αρχές και τα ιδανικά της τάξης μας.
Θα παραμείνουμε η σπίθα της κοινωνικής και συλλογικής ανυπακοής.
Θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του, στη Ζωίτσα του, στα παιδιά τους και σε όλους τους συγγενείς και φίλους
Καλό ταξίδι Γιάννη."
Και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης: Στον αγαπημένο φίλο και συνάδελφο Γιάννη Ρίζο που έφυγε σήμερα από κοντά μας πρόωρα. Πορείες παράλληλες. Στην παρέα, στα σχολεία, στην ΕΛΜΕ, στην Ένωση Φυσικών. Ανοιχτόκαρδος Φίλος, ανήσυχος και άξιος Δάσκαλος, ενεργός Πολίτης. Καλό σου ταξίδι Γιάννη.

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search