• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ανδρέας Μελιγδής σε ηλικία 47 ετών - προπονητής του Προμηθέα Πάτρας

January 06, 2023 825

 

Βαθιά θλίψη στην εκπαιδευτική και την αθλητική κοινότητα της Πάτρας.

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από λίγο ο προπονητής Ανδρέας Μελιγδής στα τμήματα υποδομής του Προμηθέα Πάτρας σε ηλικία 47 ετών, από ανίατη ασθένεια. 

Ο Ανδρέας Μελιγδής εργαζόταν ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και στη συνέχεια εργάστηκε ως γυμναστής στο 46ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά κι άνθρωπος με ζεστή καρδιά.

 

Οι συνάδελφοί του με τους οποίους συνεργάστηκε στο εν λόγω σχολείο, κάνουν λόγο για έναν σπουδαίο άνθρωπο, εργατικό και που ήθελε να επιτύχει στον χώρο του αθλητισμού.

Με τη σύζυγό του Αγγελική ο 47χρονος γυμναστής απέκτησε δύο παιδιά τον Γιώργο και την Παναγιώτα.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 7 Ιανουαρίου στις 2μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορα Πατρών και η ταφή του στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του, του Ανδρέα Μελιγδή. Ο Ανδρέας ήταν εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας της Ακαδημίας του Προμηθέα και υπήρξε ο στυλοβάτης της ανάπτυξής τους. Τους τελευταίους μήνες, αν και έδινε την δική του σκληρή «μάχη», εξακολουθούσε όποτε το επέτρεπαν οι δυνάμεις του να βρίσκεται στο πλευρό των μικρών αθλητών του Συλλόγου μας και να τους δίνει δύναμη με την παρουσία του. Οι αρχές που δίδαξε σε αυτά τα παιδιά θα είναι φωτεινός «φάρος» στην αθλητική και την προσωπική τους ζωή. Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας αλλά παράλληλα η μνήμη του, παραμένοντας ζωντανή, μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι Ανδρέα! Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο 7/1 στις 14:00 στον Ι.Ν. Παντοκράτορα.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search