• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος καθηγήτρια Μαρία Λάζαρη

January 10, 2023 138

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Λάζαρη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Καμινίων στην Πάτρα.
 
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Παραλίας (Πάτρα) στο οποίο η εκλιπούσα υπηρετούσε  22 χρόνια 

Αγαπημένη μας Μαρία,

 

Όλοι εμείς οι συνάδελφοι σου από το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Παραλίας, σε αποχαιρετούμε σήμερα, εκλεκτή και αγαπημένη μας.

 

Μαρία Λάζαρη, είσαι για μας μέρος της προσωπικής μας ζωής, γιατί μαζί σου μοιραστήκαμε τα όνειρά μας για την εκπαίδευση, τις διεκδικήσεις μας και τη καθημερινότητά μας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, τα πικρά και τα ευχάριστα. Η γνησιότητα και η ευθύτητα του χαρακτήρα σου, η αλληλέγγυα συμπεριφορά σου απέναντι μας, η γλυκύτητα, η ανωτερότητα και η μεγαλοψυχία με τα οποία αντιμετώπιζες πρόσωπα και καταστάσεις, η γνησιότητα και το ήθος σου θα μας λείψουν πραγματικά.

Μαρία μας ήταν μεγάλη η τιμή και η χαρά που σε γνωρίσαμε και δουλέψαμε μαζί σου.

 

Καλό σου ταξίδι…

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search