• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Θάνατοι

Θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του του δασκάλου Δημήτρη Ψαρρά στα 57 του χρόνια

January 12, 2023 364

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την Λοκρίδα αλλά και  τον εκπαιδευτικό κόσμο ο θάνατος του δασκάλου, Δημήτρη Ψαρρά στα 57 του χρόνια.

Ο Δημήτρης υπηρετούσε ως  διευθυντής στο δημοτικό σχολείο  Μαλεσίνας

 

Τον πρόδωσε η καρδιά του μέσα στο καφενείο της οικογένειας του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος εκπαιδευτικός χθες το μεσημέρι (Τετάρτη 11/1), μόλις επέστρεψε από το σχολείο, αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και μετά από λίγο έχασε τις αισθήσεις του.

Όσο κι αν προσπάθησαν να τον επαναφέρουν δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και δυστυχώς από τη μια στιγμή στην άλλη βύθισε στο πένθος τους δικούς ανθρώπους, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο ως δάσκαλος, αλλά και ως άνθρωπος.

Άνθρωπος  που διακρινόταν για την εργατικότητά του και τον πρόσχαρο χαρακτήρα του ο Δημήτρης Ψαρράς αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, κανείς όμως  δεν περίμενε ότι θα φύγει τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Ψαρράς αφήνει πίσω του την γυναίκα του Μαρουλιώ και τον γιο του Γιάννη που είναι φοιτητής.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search